FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png //liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.12.08. 17:25
Paczok Klaudia
Szerintem Betthany valódi neve Courtney és a ő folytatja Cece játékát és a 7. évadban áll bosszút Alin és a lányokon. Vagy lehet Aria apja de lehet Alison is mert az ő monogram ját használja. ( A.D.)
2013.02.14 16:48
Ashley*

„ Én egészen biztos vagyok benne, hogy Alison él. Csakhogy valójában nem Alison, hanem Courtney néven. Olyasmit tudok elképzelni, hogy Courtney kisebb korában mindig féltékenykedett az ikertestvérére Alisonra, és nem tudtak együtt élni, úgy gyűlölték egymást, ezért a lányt, aki a Halloween-i epizód szerint megpróbálta megölni testvérét (ami nem sikerült), elvitték valami intézetbe. A probléma csak ott kezdődik, hogy Courtney cseles hazugságot talált ki, így Alison került az intézetbe. A kis Courtney, pedig költözött a családdal Rosewoodba. Courtney Alisonnak adta ki magát, és keresett 4 olyan barátot, akik mind különbözőek, de erős egyének, és tud rájuk támaszkodni. Idővel a valódi Alison kiszabadult/kiszökött, ki tudja... és megkereste Corutney-t, azaz Alisont, akit levelekkel kezdett bombázni, aláírással. Alison a leveleket iszonyat nagy titokban tartotta, mert ha bárki rájött volna, ő lebukik. Testvérének nem volt nehéz dolga a csapat összehozásában, hiszen Ali-nek rengeteg utálója akadt, akiket zsarolt, terrorizált és népszerűségét kihasználva kiközösített. Többek között ilyennek számított Lucas, Toby és Mona is. (Valamint nekem Mr. Montgomery is gyanús!)
Egyik éjszaka egészen elfajultak a dolgok, és testvére megfenyegette, hogy megöli, ha nem vall színt, Ali ezt nem tette meg, sőt egészen más megoldást talált. "Meghalt." Én képtelen vagyok elhinni, hogy halott lenne, és már többen is írták, hogy kicsi rá az esély, hogy 4 lány ugyanazt álmodná, ráadásul volt egy rész, amikor Emily-t valaki megmentette egy házféleségből (már nem emlékszem pontosan honnan)...
Szóval lényegében Alison próbálja tönkretenni a 4 lányt, és testvérét, Courtney-t, aki rejtélyesen eltűnt, de igazából csak bújkál, és halottnak tetteti magát azért, hogy biztonságban legyen.
Végiggondolva a történetet én nem tudom se A-t, se Courtney-t, vagyis Ali-t gonosznak találni. Talán pont ez a lényeg. Az egész egy testvéri vita, ami iszonyatosan komolyra fajult.

Persze meglehet, hogy az én fantáziám túl kalandozó, de nekem így nagyon összeállna a fonál. :P (Ja, és minden elismerésem, aki ezt végigolvasta...)

Idézet
2016.11.30. 21:52
Fruzsi
SOS! Valaki nem tudja, hogy hol és mikor lesz elérhető az 5. Évad magyar szinkronban? Sűrgő lenne mert már nagyon várom hogy mi fog történni benne! A választ előre is köszönöm 😊
Idézet
2016.09.19. 19:05
Dóra Montgomery
Én most nézem az ötôdik évad elejét, és a 7.részben a végén az a fekete fályolos csaj A néven írta alá a koszorút és az a csaj vékony volt akárcsak a fekete hattyú, Melissa tehát ha nem is Melissa az über A akkor is nagyban benne van az A csapatban.
Idézet
2016.07.27. 18:01
kiscica

http://cosmopolitan.hu/programajanlo/2015/08/12/sokkolt-a-pretty-little-liars-finaleja/

ezt nézze meg, aki még mindig nem tudja hogy pontosan mi történt, olvssátok el és helyreáll minden. itt nem az a kérdés ki A hanem hogy ki az új zaklató mert most már valaki más lesz az!

Idézet
2016.07.02. 15:07
Zita

Charlotte "A" és ő nem FIÚ ne mondjátok azt. De most ő meghalt mert megölte Alison. De ezért most  nem lehet tudni , hogy ki A. Gondolom a 7.évadban kiderül.

 

Idézet
2016.06.25. 16:59
Szandii
Szerintem A Lucas. A haloweeni résznél kezdtem rá nagyonis gyanakodni. Aki pedig azt hiszi hogy Ezra A az téved. Volt példa arra hogy Ezra épp Ariaval beszélgetett mikor Aria kapott üzenetet A-tól. És szerintem ebbe az A-csapatban még a 4 csajszi szülei is tevékenykedhet. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok az igazságra.
Idézet
2016.06.22. 12:33
Ylol
A 2.évadban most Ian él ? Vagy meghalt a templomban?
Idézet
2016.06.22. 12:26
Ylol
"A" CeCe és Ezra szerintem.
Idézet
2016.06.17. 13:02
Liluka
CeCe A O eli tesoja aki fiukent szuletett 7. Evadban uj zaklato lesz
Idézet
2016.06.13. 19:24
zsofi

sziasztok nem lehet ária mert ő is ott van a temetésen és együt kapják az üzenetet meg mokor ráírnak spenser tükrére ária nem lehet a szekrényben mert a töbiekkel van

szerintem A az ezra

Idézet
2016.01.19. 20:00
Szerintem Jason "A" de nem tudom akár Maja is lehet!😬Nagyon izgulok
2012.10.28 02:44
Betty és Virág

FIGYELEM, NÉHÁNY RÉSZBEN SPOILER-T TALÁLHATSZ. Akkor ajánlatos elolvasni, ha az összes részt láttad már.:)

Na ma a barátnőmmel megnéztük a halloween-i részt, és rögtön elkezdtünk kombinálni.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy még az első halloween-i részben Alison mesélt egy ikerpárról. Már sokan írták előttem is, hogy valószínűleg az az ő története, meg hogy Curotney helyet cserélt vele, stbstb. Na de: Alison-nak volt egy ikertestvére ugyebár, akit Courtney-nak hívtak és mondjuk elmegyógy intézetben volt, így senki sem tudott róla. Alison ugyebár nagyon népszerű volt, Courtney pedig féltékeny volt rá, és megszökött az elmegyógyintézetből. Mivel ikrek, de nemsokat látták egymás mellett őket, szinte fel sem tűnhet a változás, hogy már nem is Alison van kint, hanem Courntey. Courtney helyet cserélt így Alisonnal, akit visszaküldtek az elmegyógyintézetbe, mert azt hitték ő Courtney. (Olyan mintha magán Alisonon veszekedtek volna. Amikor a mesében az ikrek veszekszenek a babákon először csak három babával játszanak akik úgy néznek ki mint Spencer, Hanna, és Emily (Aria az asztalon fekszik) és végül mindegyik babát eldobják és egyszerre elkezdenek veszekedni egy szőke babán aki Alison. Mintha azon veszekednének, hogy ki legyen Alison!! KÉP: ) Ezek után Courtney éli Alison életét. Alison megszökik az elmegyógyintézetből, és megöli Courtney-t, viszont mindenki azt hiszi hogy Alison halt meg, miközben nem, hanem Courtney,csak ugye észrevétlenül kicserélődtek. Ezek után mindenki gyászolja Alisont, pedig az eredeti Alison életben van.
A lányok álmokban találkoznak Alisonnal. Vagy legalábbis ők azt hiszik, hogy ezek csak álmok, pedig valójában a még élő Alison megy el hozzájuk.

Viszont ha jobban belegondolunk, Alison az itt lévő képen nem bántja Emily-t, sőt, ő az aki kimenti abból a garázsból ahol majdnem meghalt. Hanna-hoz is elmegy a kórházba, és ott is elmondja, hogy elege van abbóla p*csából aki "A" és hogy rajta van az ügyön, és el fogja intézni. :D

Majd elmegy Spencer-höz is, aki szintén azt hiszi hogy csak álmodik, pedig mikor reggel felkel, ki van nyitva az ajtó. Ki nyitogatja az ajtót, amikor ketten voltak a házban a nővérével, és mindketten aludtak? Valószínűleg nemcsak álmodta Ali-t, hanem alóban ott volt nála.

TEHÁT: Alison nem A. Alison segíti a lányokat, próbálja őket megmenteni A-től.

Na de felmerül a kérdés, hogy akkor ki A? Ki az aki szintén tudja mindegyikük titkát, aki szintén mindenhol ott van, aki mindig mindenről tud.
Aria.
Tudom, ez így elsőre furán hangzik, ha még senki nem gondolkodott el azon, hogy talán Aria A, meg akinek ő a kedvence, az nyilván védi őt. De ez csak egy elmélet.
Ha belegondolunk, akkor Aria sokkal kevesebbet szenved, mint a többiek:

Kezdjük a legeslegelején. A legelső részben megtalálják Alison (vagy inkább Courtney) hulláját, és elkezdődnek az üzenetek. Nagyon azon van a hangsúly, hogy pontosan egy éve tűnt el Alison, de nemolyan biztos, hogy azért most történnek a dolgok, mert egy éve kezdődött minden. Hanem, mert Aria egy éve elment, és most visszajött. Amíg távol volt semmi nem történt  városban, visszaérkezett, és hoppá, hirtelen sms-eket kapnak A-től.
Aztán folytassuk azzal, hogy a lányok rendesen megszenvedik a párkapcsolatokat. Hanna-val szakít Caleb, Spencer Tobyval, Emily barátnője pedig meghal. De Aria? Aria a sorozat eleje óta együtt van Ezrával. De hát érthető, miért is ronatná el a saját párkapcs

Idézet
2015.12.23. 16:16
Elison

Allitolag Cece A

Idézet
2015.12.23. 15:55
Elison

    Akarki is legyen A en mar nagyon kivancsi vagyok ra.

Idézet
2015.12.23. 15:47
Dorina

En a 3.evadnal jarok,es mar nagyon varom azt hogy megtalaljak Elisont.Jo lenne ha vegre kiderulne az igazsag.Kivancsi vagyok ra hogy ki lehetA.De ha mar itt tartunk akkor szerintem A nem egy ember.Nagyon meglepodtem Monah-n amikor kiderult hogy o A.Viszont amikor dilihazba kerult,es folytatodtak az uzenetek akkor nem tudtam mit gondoljak.Szerintem Monah tudja ki A,de akkor miert nem akarja elmondni a lanyoknak?Foleg Hannah-nak?

Idézet
2015.12.12. 18:34
Beatrix

En nem hinnem hogy Aria A mert volt mar olyn eset hogy egyszerre kaptak uzenetet.

A pszhihologus mikor megtutta hogy ki A akkor rejtes modon eltunt de nem mert A rabolta el hanem mert o maga ment el, sajat akaratabol mert lathattuk annak a reszenk a vegen hogy a pszhijhologus oda ad valamit egy  titogzatos embernek, aki voloszinuleg A, ugyhogy ebbol az latszodit ki hogy a pszihologus oszejatszik A-val. Szerintem A egy csoport  mert egy ember csak nem lehet egyszere ket hejen.  Es tegyuk fel hogy Aria A. Akkor miert fegneygetne sajat magat es mikor csinalya mert tobsegeben mindig a lanyokkal van egyut es neki is van miert felie hogy a szulei meg ne tudjak hogy o Ezraval jar.


2012.10.28 02:44
Betty és Virág

FIGYELEM, NÉHÁNY RÉSZBEN SPOILER-T TALÁLHATSZ. Akkor ajánlatos elolvasni, ha az összes részt láttad már.:)

Na ma a barátnőmmel megnéztük a halloween-i részt, és rögtön elkezdtünk kombinálni.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy még az első halloween-i részben Alison mesélt egy ikerpárról. Már sokan írták előttem is, hogy valószínűleg az az ő története, meg hogy Curotney helyet cserélt vele, stbstb. Na de: Alison-nak volt egy ikertestvére ugyebár, akit Courtney-nak hívtak és mondjuk elmegyógy intézetben volt, így senki sem tudott róla. Alison ugyebár nagyon népszerű volt, Courtney pedig féltékeny volt rá, és megszökött az elmegyógyintézetből. Mivel ikrek, de nemsokat látták egymás mellett őket, szinte fel sem tűnhet a változás, hogy már nem is Alison van kint, hanem Courntey. Courtney helyet cserélt így Alisonnal, akit visszaküldtek az elmegyógyintézetbe, mert azt hitték ő Courtney. (Olyan mintha magán Alisonon veszekedtek volna. Amikor a mesében az ikrek veszekszenek a babákon először csak három babával játszanak akik úgy néznek ki mint Spencer, Hanna, és Emily (Aria az asztalon fekszik) és végül mindegyik babát eldobják és egyszerre elkezdenek veszekedni egy szőke babán aki Alison. Mintha azon veszekednének, hogy ki legyen Alison!! KÉP: ) Ezek után Courtney éli Alison életét. Alison megszökik az elmegyógyintézetből, és megöli Courtney-t, viszont mindenki azt hiszi hogy Alison halt meg, miközben nem, hanem Courtney,csak ugye észrevétlenül kicserélődtek. Ezek után mindenki gyászolja Alisont, pedig az eredeti Alison életben van.
A lányok álmokban találkoznak Alisonnal. Vagy legalábbis ők azt hiszik, hogy ezek csak álmok, pedig valójában a még élő Alison megy el hozzájuk.

Viszont ha jobban belegondolunk, Alison az itt lévő képen nem bántja Emily-t, sőt, ő az aki kimenti abból a garázsból ahol majdnem meghalt. Hanna-hoz is elmegy a kórházba, és ott is elmondja, hogy elege van abbóla p*csából aki "A" és hogy rajta van az ügyön, és el fogja intézni. :D

Majd elmegy Spencer-höz is, aki szintén azt hiszi hogy csak álmodik, pedig mikor reggel felkel, ki van nyitva az ajtó. Ki nyitogatja az ajtót, amikor ketten voltak a házban a nővérével, és mindketten aludtak? Valószínűleg nemcsak álmodta Ali-t, hanem alóban ott volt nála.

TEHÁT: Alison nem A. Alison segíti a lányokat, próbálja őket megmenteni A-től.

Na de felmerül a kérdés, hogy akkor ki A? Ki az aki szintén tudja mindegyikük titkát, aki szintén mindenhol ott van, aki mindig mindenről tud.
Aria.
Tudom, ez így elsőre furán hangzik, ha még senki nem gondolkodott el azon, hogy talán Aria A, meg akinek ő a kedvence, az nyilván védi őt. De ez csak egy elmélet.
Ha belegondolunk, akkor Aria sokkal kevesebbet szenved, mint a többiek:

Kezdjük a legeslegelején. A legelső részben megtalálják Alison (vagy inkább Courtney) hulláját, és elkezdődnek az üzenetek. Nagyon azon van a hangsúly, hogy pontosan egy éve tűnt el Alison, de nemolyan biztos, hogy azért most történnek a dolgok, mert egy éve kezdődött minden. Hanem, mert Aria egy éve elment, és most visszajött. Amíg távol volt semmi nem történt  városban, visszaérkezett, és hoppá, hirtelen sms-eket kapnak A-től.
Aztán folytassuk azzal, hogy a lányok rendesen megszenvedik a párkapcsolatokat. Hanna-val szakít Caleb, Spencer Tobyval, Emily barátnője pedig meghal. De Aria? Aria a sorozat eleje óta együtt van Ezrával. De hát érthető, miért is ronatná el a saját párkapcs

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!