FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.09.12. 20:17
Bella

Springer, teljesen egyetértek. Én anno már akkor kiakadtam, mikor bejelentették, hogy lesz 5. évad. Szerintem 4 évad bőven elég lett volna, abból is úgy, hogy a 3. évad végén kiderül, ki 'A' VÉGLEGESEN (és nem csak szívatgatnak minket...), aztán meg a 4. évadban a lányok visszavágnak, és end of the story. Így szerintem pont jó lett volna, de nem, húzziu még 7 évadon keresztül a sztorit. Ááááá. Mikor bejelentették a 6.,7. évadot, szinte sírtam kínomban. És attól félek, hogy a végét is jól el fogják rontani, mert valaki senkit raknak be 'A'-nek aki a 7. évad utolsó előtti részében jelenik meg először a sorozatban...

a másik ami zavar még, hogy nincsenek normálisan kifejtve az események. Ha valami történt a 13. részben, az nincs kihatással a 14.-re. Pl.: mikor Alison anyja meghalt, Alison meddig is gyászolt? Kb. 2 percig a rész végén? Vagy max még egy rész rész erejéig? Ömm, nem azért de ennek elég nagy traumának kéne lennie Alison számára, és minimum 5-6 részben lehangoltnak és mérgesnek lennie és még jobban ügyködnie azon, hogy megtalálja 'A'-t (hacsak nem ő maga az...). Még ha Alison is ölte meg a saját anyját, akkor is legalább el kellett volna játszania a többiek előtt, hogy milyen szomorú.  De érdekes, a többiek sem érdeklődnek afelől, hogy hogyan érzi magát ezután a trauma után. Vagy nagyon sok idő telik el egy-egy rész között, mondjuk félév (amit nem hiszek, max 1 vagy 2 hét), vagy inkább a forgatókönyv írok csinálnak valamit nagyon rosszul. Meg pl. mikor 'A' belement kocsival valakinek a házába. Meddig is témáztak erről, hogy ez mi már meg hogy hogy tehet valaki ilyet? lehet, hogy már az 5 perccel is sokat mondok... és ezzel az a probléma, hogy így elveszti a realitását a sorozat, már egyáltalán nem életszerű. 

Az még egészen életszerű, hogy 4 lányt zaklat egy barom, ilyen sajnos előfordulhat, de már ezt csinálja vagy 2 éve... nem unja? A másik meg az hogy hogy lehet mindenhol ott? Oké, több 'A' van, de ez mégis csak lehetetlen.

És ami még furább, hogy hogyan bírja ezt a zaklatást a 4 lány. Én a helyükben tuti elköltöztem volna a világ 4 sarkába, hogy ne tudjon 'A' követni... egyik menne Ausztráliába, másik Afrikába, a harmadik Európába, a negyedik meg Dél-Amerikába. és kész, meg van oldva az 'A' kérdés. de ez úyg tűnik, túl egyszerű lenne :D

 

Idézet
2014.09.10. 20:40
springer

Bella, ezt teszi az időhúzás posványa...már leírtam szerintem többször, hogy ezt a remek sztorit hiba eddig húzni, mert a minőség rovására megy. Ez csak egy kétmondatos rejtély... Csak ugye nagy nézettséget hozott az abc-nek és ha hosszú évekig ülnek rajt, akkor az majd kifizetődő lesz. Szerintük. Rengeteg nézőt veszít a sorozat. Abba bele se merek gondolni, hogy pl mi lenne egy-egy showrunner váltással, a sorozat végén jöhetnének a "miért NEM lehetett xyzzs "A"" topikok... Ha nem jelentették volna be az új évadokat, akkor ebben az évben elkaszálta volna a csatorna, tuti, mert igen gyengén teljesít, 2 milla alatti nézettség az gáz :-( Egyre inkább azt érzem, hogy el lett rontva az egész, olyan "muszáj" évad. 

Idézet
2014.09.10. 20:40
springer

Bella, ezt teszi az időhúzás posványa...már leírtam szerintem többször, hogy ezt a remek sztorit hiba eddig húzni, mert a minőség rovására megy. Ez csak egy kétmondatos rejtély... Csak ugye nagy nézettséget hozott az abc-nek és ha hosszú évekig ülnek rajt, akkor az majd kifizetődő lesz. Szerintük. Rengeteg nézőt veszít a sorozat. Abba bele se merek gondolni, hogy pl mi lenne egy-egy showrunner váltással, a sorozat végén jöhetnének a "miért NEM lehetett xyzzs "A"" topikok... Ha nem jelentették volna be az új évadokat, akkor ebben az évben elkaszálta volna a csatorna, tuti, mert igen gyengén teljesít, 2 milla alatti nézettség az gáz :-( Egyre inkább azt érzem, hogy el lett rontva az egész, olyan "muszáj" évad. 

Idézet
2014.09.10. 13:12
Bella

 Én egyébkét az 5. évad, 1.,2. és a 12. részét láttam. Tudjátok, mi a megdöbbentő? hogy kihatyam 10 részt, de mélgis értettem az egészet. Egy-két lényegtelen dolog nem volt tiszta, de azt a barátnőimtől megkérdeztem, és máris teljesen képben voltam. Ez azért szánalmas a sorozatra nézve, nem? 10 rész alatt kellett volna valami ÉRTELMES-nek is történnie.

Idézet
2014.09.08. 00:09
springer

Ami meg Ariát illeti, az Ezria fanoknak üzenek egy lassú, kínos tapsot, mert az ő bűnük, hogy EzrA nem lehetett „A”, holott mennyire ütött az egész és le lehetett volna zárni az egészet, még amikor a minőség jó volt.. Remélem élvezik a smárolós, unalmas szerelmes részeket. Már semmi nincs a régi minőségből, a Pretty Little Liars pedig maga a fertő. Ettől függetlenül decemberben nézem tovább. Kíváncsiságból, de már nem az a várós sorozat nekem. Mondjuk egész más szemmel nézem, mint itt az átlag tizenéves nézőközönség :-) Alisont szörnyen megutáltam az utóbbi részek során, Monát viszont megszerettem. És nem értem, hogy minek kellett megölni, most, hogy bekerült volna a csajok közé, és lett volna valami ész a csapatban és valaki, aki mer lépni Ali ellen. Biztos kihúzzák a 7. évadig az a “A” kérdést. Szerintem még Marlene sem tudja, hogy ki lesz az a bizonyos illető. Vagy kopírozzák a könyv sztoriját, vagy robbantanak újat. A "jelek" alapján az én ÜberA-m befutó lehet, a miért meg úgyis a végén derül ki. Robbantsanak újat, az ikres sztori annyira gagyi lenne, hogy fájna és sírnék, hogy évekig ennyi időt pazaroltam az időhúzás posványába megromlott sorozatra, ami az első két évadban tényleg JÓ volt! Remélem, hogy magára talál a kreatív csapat és visszahozzák a színvonalat, meg az "A" szál is újra értelmet nyer.
Nálam Wren Kim a befutó még mindig, ha visszanézitek a szünet alatt a részek nagy többségét, rá mindenképp ráhúzható az ÜberA karakter. De ha ebben az időhúzásban elrontják a végét, ketté fogom fejelni az iPadet...
Bocs a hosszú olvasmányért és éles bírálatért :-) szóval nekem (még) Wren "ÜberA" jaaa és a következő részekben kiderül. hogy ki volt ott Wilden temetésén Alison maszkban, aki limóval távozott. Hozzáteszem, hogy ő nem "A" :-)

Idézet
2014.09.08. 00:06
springer

A filmet MK azelőtt említette, hogy berendelték volna az újabb két évadot. Szerény véleményem szerint az lenne a legnagyobb hiba, ha még két évad után egy mozi keretein belül hullana le a lepel, az maga lenne a sorozat meggyalázása. Félreértés ne essék, imádom a sorozatot, DE ... ez a huzavona már kezd siralmas lenni, Az a szánalmas próbálkozás, ahogy az írók megpróbálják fenntartani az érdeklődést. Látva a nyári finálét le kell szögeznem, a Pretty Little Liars ideje lejárt. A félévad záró rész volt a legnézettebb kábeltévés sorozat Amerikában, továbbra is a PLL az ABC Family legsikeresebb sorozata, és még (?) mi is kitartunk, hiába a minőség drasztikus csökkenése. Ami azt illeti, én most a szokásostól is csalódottabb vagyok. Végre, visszahozták teljes jogú főszereplőként Alisont, erre mit csináltak vele? Semmit. Mire használták? Semmire. Amire pedig igen, annak se füle, se farka nem volt. Mi értelme volt őt megtenni „A”-nek? De most tényleg, értelem semmi. Annak meg aztán pláne, hogy off-screen szerzett magának hadsereget. Amúgy ja, ezt így ki is mondták. Hadsereget! Mintha valami háborús filmben lennénk, besírtam. „A”-nek és a további baszakodásnak már semmi értelme nincsen. Annyira szánalmas már ez. Csodálkozom, hogy még egyik főhős sem intett be a sorozatnak, hogy értelmes munkát vállaljon végre. Nem lennék amúgy meglepve, ha idővel lelépne valaki. Szokás szerint belebegtették, hogy mekkora brutál meg ütős lesz az egész. Aha, az volt... Ez semmi nem volt. Ami meg Mona halálát illeti. Sírva röhögök. De tényleg. Pláne azt a cikkeket látva, amiben Janel Parrish ecseteli, hogy állandó szereplőként a sorozattal marad. (Meg ősszel megy táncikálni a Dancing with the Star-sba is, egyértelmű, ki kellett írni, mert sok az elfoglaltság, de amint annak vége, a következő évadokban még visszajöhet, ez itt a PLL...). Ja, így halt meg, ugye? Kac-kac. Ok, persze, jöhetünk azzal, hogy flash back-et kap, sőt, akár szellemként is visszatérhet Ravenswood után szabadon, de sokkal valószínűbb, hogy él. Mert a holttestét sem láttuk, csak azt, hogy nyitott szemmel fekszik a kocsiban. De ismerve a Pretty Little Liarst, ha egy ló patája lett volna a fejébe ágyazva akkor is életben lehetne, max több sminket használna, mint eddig (pedig az sem kevés). Azt már évek óta látom, hogy gyenge az „A”-szál, de most már a szereplők magánélete is gáz lett.&n

Idézet
2014.09.07. 01:04
Leli

PLL Fan thx

Egyébként valamikor nem tudom mikor lesz a soriból egy nagy film amiben kiderül ki A <span 48px;\\\"="">!!!!(sajnos nem tudom ,hogy biztos , de ha igen akkor nagyon várom)

 

PLL FAN , hogy olvastad !!!!

 

Idézet
2014.08.31. 01:15
haylin32

Szerintem Mrs.d. le akarta cserélni Ali-t Beth-ra (mert olyan...hát Ali-sen viselkedett Pl:ha nem kapott mg valamit akor visszatartotta a levegőt,áttvarte meg ilyenek)és beth ütötte le a kővel (azt nem tudom hogy Mrs.D kérésére-e).Amúgy  lehet hogy nem is Spencer ütötte le hanem Alison mert rájött a tervükre.Beth-nek van valami köze az ateam-hoz.

Nem vagyok biztos hogy így van-e de  már rég óta ez az elméletem.

Idézet
2014.08.30. 18:26
CalebFan

Tokeletesen egyett ertek 'D' hozza szolasaval!

Idézet
2014.08.30. 08:08
springer

10 évad egy kétmondatos rejtélyből? Az katasztrófa lenne. Elég a 7 évad :-) Sokkal sikeresebb ABC sorozatok is "csak" 8 évadot éltek meg, aminek a nézettsége messze felülmúlta a PLL-ét. Rejtély ide vagy oda, sorozatgyártás szempontjából a nézettség az első. Most, hogy be van rendelve még két évad, lehet ilyen gyenge félévadot készíteni. Nekem sokszor volt itt az ötödik évadban olyan érzésem, hogy előtte nap délután rakták össze és este meg lement adásban...Azt ne felejtsük el, hogy valami filmet is ígértek. Meg azt se, hogy nem követik a könyvet 100%-ban, épp ez a lényeg és ezt ki is hangsúlyozták. Gondolok itt arra, hogy szerintem nem Alinek van ikre, de ezt ha jól tudom, meg is erősítették. Aki Monát megölte, az férfi volt... "A" maszkban és parókában már állandó tényező a sorozatban. 

Idézet
2014.08.29. 21:01
"D"

TRUTH. írta: "Szerintem sokan nem tudják, hogy mit mondanak azzal, hogy "legyen már vége"... Ha egyszer véget is fog érni mindenki megtudja mit jelentetett a Pretty Little Liars. A rajongóknak erősödniük kéne, nem pedig csökkenie évadonként. Én imádom nézni, boldog s izgatottságot vált ki belőlem. Ilyen érzéseket egy sorozat nem váltott ki belőlem..."

2 féle PLL néző van. Van aki azt gondolja mint te. És van aki azt mint én. Igazad van. A PLL nagyon jó sorozat. A könyv jó elsősorban, a sorozatot pedig nagyon jól megcisnálták. A történet nagyon jó. A 2.-3. évad alatt, még talán a 4. évad során  is belőlem is izgatottságott és boldogságot váltot ki. Mert izgultam. Ki 'A'? Él-e Alison? Ki ölte meg ill. bántotta Alisont? Ki van Alison sírjában? De ezen kérdések nagy részére választ kaprunk már, illetve pont ez a baj, hogy ilyen fél válaszokat kaptunk. Az 5. évadra kialkault a törénet, ami 4 évaddal ezelőtt kezdődött ilyen volt. Most meg az őj évadban olyan szálakat hoznak be a sorozatba amiket én úgy érzem, hogy 2 hete álmodtak meg az alkotók. Nem olvastam a könyv folytatását, egyedül az első rész elejét. Nem tudom a könyvben mi van, de ezek az új szálak szinte mintha egy teljesne új sorozatot kezdtek volna. Nem csodálom, hogy az én típusú nézők egyszerűen belezavarodnak, Mona 'A' aztán nem Mona 'A'. Ezra 'A' aztán bocsika mégsem csak egy hülye könyvet írok. Toby 'A', aztán meg dehogy is, csak a fő 'A' plusz mona megzsarolta. Szerintem a rendezők és belezavarodtak már. Hogy Mona'A' már az is tök egyértelmű lett volna. De ha az nem még Ezra a fő 'A' dolog is teljesen hihető, Ő is ott van a kezdetektől. Toby meg... Ő Toby, ezt lehetett tudni, hogy sosem lesz igazán Ő 'A'. Ezzel a sok szinte össze nem függő magyarázattal arra próbálok kilyukadni, hogy már annyiszor kialakult a vége a történetnek, és az írók folytatják. És folytatják. És folytatják. És az a nagyon jó kis feeling amit az első 3 évad nyújtott eltűnt. Elszállt. A szálak túlvannak csavarva. Lényegtelen dolgok történnek. Ahogyan EMILY írta lejebb: Eddig ez az évad egy nagy nulla. Illetve, ha kihagytam volna részeket fel sem tűnt volna, mivel vagy lényegtlene volt, vagy a következő részben nem került említésre. És igen. Az egyik részben még Cyrus Alison elrablója miatt aggódunk vagy, hogy Alison lefizette őt, a másik részben meg mintha meg sem törtántek volna a dolgok. Vagy ali anyja meghalt. Alin meg sem látszik. Ki ölte meg? hol nyomoznak a rendőrök? Mi van a gyógyszerrel amit Spencer talált? Ezeket a részeket gyáltalán egymás után forgatták vagy csak így sikerült leadni, mert ez a szál is megszakadt!

 Szóval nem akarok itt üresen mindenfélét írni. A PLL jó, és ezt tudjuk. Régebben legalább is teljesen biztosak lehettünk benne. Azért mondjuk, hogy be lehetne már fejezni, mert érezhető, hogy túl van húzva a történet. Ebben az egészben a kezdetekben nem volt ennyiminden. A sztory felét most tették hozzá a 4 évad végén és az 5. évadban, a sorozatot kezdik teljesne elrontani és nem akarom hogy ez az egyébként jó kis sorozat arra a végre jusson, hogy se füle se farka. Az új részek engem (személy szerint, lehet egyedül vagyok) nem hoznak izgalomba. Minden vagy kiszámítható vagy unalmas, avgy lényegtelen, vagy egszer csak feledébe merül.

Szóval bocsi, hogy ilyen sokat papoltam,csak gondoltam leírom, hogy van indok befejezni és akad folytatni is...

Idézet
2014.08.29. 16:05
CalebFan

Mrs. D. akinek adta a ruhát az esküvői ruha bemutatón Ő a fő 'A' és őt védte aki képes megölhette Mrs. D.-t. szerintem. Az pedig akkor Ali ikertesója. Alison leütötte Bethany-t akár Cece-vel szövetkezve. Alit meg Ali ikertesója esetleg jason is benne van. Volt az a rész amikor Alison visszatér ül a napaliban és nézi azt az oldalt amit az eltünésekor hoztak létre volt ott két bejegyzés amit kétszer is megnézett. Summer és Jason bejegyzése ők a halálát kivánták. szerintem az lehetett az ikertesója meg jason. De már nekem ez a sok huza-vona unalmas nagyon...

Idézet
2014.08.29. 11:23
PLL fan

Colling Girl

Nekem az tul egyertelmu h Jason utotte le Alit es ot vedte Mrs D.

 

Lindy.

Lehet hogy nem ikertesok Lehet hogy csak siman testverek es nagyon hasonlitottak egymasra.Az is lehet hogy Ali is utott.De ot biztosan leutottek.

 

Drus.

Ez is erdekes elmelet.A Halloweenes reszben tenyleg hasonlitott az egyik kislanyra Cece.

De akkor vajon kit vedet Mrs.D ha nem Ali iker/tesojat?

Idézet
2014.08.28. 20:38
Drus

Van itt még valami.....
Aznap este nem csak Alin volt  sárga trikó, Bethanyn is az volt ( Mrs. D. egyszer említette is h a sárga trikóról azonosította még az akkor Alinek hitt holttestet), valamint Cece is abban volt. 
 Mi van akkor ha Bethany Cece ikre? 

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimages3.wikia.nocookie.net%2F__cb20130220045607%2Fprettylittleliars%2Fimages%2F6%2F67%2FTumblr_mi7ls3rZzv1s2dm7zo2_1280.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fxoliarsblog.tumblr.com%2Fpost%2F58351586011%2Four-a-team-theory&h=281&w=500&tbnid=PMH-bVe2nPgI4M%3A&zoom=1&docid=yB2vRw94QXsoWM&ei=73X_U6PjFOviywPWr4DQBg&tbm=isch&ved=0CCMQMygAMAA&iact=rc&uact=3&dur=2026&page=1&start=0&ndsp=17
 

 

Idézet
2014.08.28. 20:32
Bella

nos, akkor az már elég valószínű, hogy azon az este, mikor Alison eltűnt, Bethany ütötte le Alisont a kővel, ezt ugye látta Mrs. D, és megvédte Bethanyt( azzal, hogy nem árulta el a zsaruknál a tettét, illetve hogy eltemette Alisont-mert azt hitte hogy halott- és így ugye nem lehetett tudni hogy ki "ölte meg").  Azért védte meg Bethanyt Mrs D., mert ő is a lánya volt. + amikor a telefonon beszélt valakivel, hogy "elszökött? tejó ég!" akkor valószínűleg Bethanyról volt szó h elszökött a Radleyből. 

tehát nem Jason ütötte le Alisont, vagy legalábbis nem biztos :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***