FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.06.11. 18:31
D.P

a szöveget a link alatt nem értem, de tényleg elképzelhető az hogy Wren charles...Nem hinném hogy Andrew az mivel ő szőke és már többször láthattuk hogy a maszk mögött sötét hajú férfi van+ a sorozatban megfigyelhettük hogy a gyanut többször terelték egy bizonyos személyre hogy mi nézők ugy gondoljuk hogy ő A...eközben meg nem az az illető volt, most sztem ez van Andrewval is, ráterelik a figyelmet eközben pedig nem Ő A

Idézet
2015.06.11. 00:40
bri
Ezt olvasva nem tudok mást elképzelni, minthogy Charles=Wren. http://wrenischarles.tumblr.com/post/115052955525/why-i-think-wren-kingston-is-charles-dilaurentis
Idézet
2015.06.10. 19:55
Toth Renata
http://www.espressogossip.com/articles/view/426/page:9 Ő Charles!!!!!
2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.06.04. 11:28
mina

Sziasztok:)

Nem tudomti mit gondoltok de eég sokan Jasonra gondolnak,valamilyen szinten én is,mivel elég sok minden szól mellette ,hogy ő A...De szerintem ez túl egyszerű lenne,és nem hiszem,hogy ennyire  megkönyitenék a dolgunkat abban,hogy ennyire egyszerűen rá lehet jönni:)

Idézet
2015.06.03. 16:47
Jade528
Sziasztok! Szerintem Andrew egy olyan srác akinek feltűnt a lányok fura viselkedése! -A- pedig nem lehet ő ! -A- az Charles DiLaurentis!
Idézet
2015.06.03. 09:50
pll.Alison

S P O I L E R!

Szerintem akit láttunk a kocsiban, Mona volt. Úgy tűnt, mintha halott lenne, de arra jöttem rá, hogy elkábíthatta. Azért gondoltam, mert van az a rész, amikor egy ilyen énekes meghallgatás van, és Mona meg Hanna is ott van. Mona pedig elájul. Charles bizonyára akkor próbálta ki rajta, hogy mitől kábul el.

Idézet
2015.04.19. 20:08
Noncsika10

Szerintem is Lucas , mert ő tette tönkre Alison emlékpadját.


2015.03.21 03:30
dazsin

„ Majdnem biztos vagyok benne, hogy Lucas "A". 

Idézet
2015.04.10. 08:05
Bujki

S P O I L E R !!! csak az olvassa, aki látta már az 5x25 (Welcome to the dollhouse)-t.!!!!

Oké, hogy a babaházban láttuk, hogy Mona leveszi, a maszkot és él. Mindenki boldog satöbbi.. De akkor ki volt a kék Ford csomagtartójában amikor Monát ,,megölték,,?? Én arra számítottam, (amikor még nem tudtam az utolsó rész címét), hogy az Mona, és meghalt. De amikor megtudtam, hogy mi az évadzáró rész címe, egyből tudtam, hogy Mona a babaházba (dollhouse=babaház) van bezárva. De akkor ki volt a Fordban?? Lehet, hogy nem ért véget a ,,Mona A˝ dolog, amíg ő Randley-ben volt?? Lehet, hogy Mona él és az ikertesója halt meg? Vagy fordítva: Az  ikertesója él és Mona halt meg? Vaaaagy csak 1 ,,Mona van˝ ?? De akkor ki volt abban a kocsiban Mona halálának éjjelén? Ez most a legelső kérdésem.

 

De van egy másik dolog is.

Aria.

1. Ti is észrevettétek a promo-ban, hogy az Aria baba nagyon rövid idei, alig láthatóan, de megmozdult??

2.Aria ál szobájában van egy kép egy családról. Gondolom az ő családját akarta -A (Charles?) ábrázolni. Ugyan azt a családot vettem észre Charles titkos helyén, ahol Spencer levetítette a filmet, Mrs. D-ről a két fiúról és a kisbabáról. Hát mi ez ha nem gyanús?

3. Amikor -A (oké legyen Charles..) elkábította őket azzal a füstel a furgonban és berakta őket a babaházba, mire a lányok felébredtek, csak arra emlékeztek, hogy elkábultak. Lehet hogy Aria A és kicserélte magát Aria ikertestvérére.

Idézet
2015.04.06. 14:33
lola

Toby and Mona

Idézet
2015.03.29. 22:17
A.

SPOILERES!!

Toby és Tanner a régi Campbell farmnál találja meg a furgont...
És Spencer szülei meg is említik, hogy ide jártak almát szedni...
Andrew pedig Campbell (elvileg)

DE... ha megnézitek Charlest az 5X25-ben jobban, "hosszabb" haja van mint Andrewnak.. Jasonnak volt hasonló mostanában és hasonló magas, mint Spancer (közös jelenetek) Andrew jóval magasabb..

Szerintem Andrew és Jason az ikertestvér pár. Azt sem tartom kizártnak, hogy ketten játszák A. szerepét.(5X25-ben Jason)
Úgy gondolom,  "Andrew" Charles lehet igazából, aki gyerekkorában a Radley-be került pl mentális zavarok miatt (Mrs D. a videón csak az egyik fiút dícséri) és amikor Alison az eltűnt ha emlékeztek, Mrs. D telefonált valakivel, aggódott és nem akarta Alit kiengedni aznap este (mintha tartott volna attól h valami baj fog történni), így utólag arra gondolok, lehet akkor kapta a hírt a Radley-ből, hogy megszökött Charles? Jasont megkereste és onnantól kezdve mindent együtt csinálnak? Mikor Jason visszatért a városba, gyanúsan viselkedett, mintha rejtegetett volna otthon valakit (mindenki Alisonra gondolt), árnyakat lehetett látni az ablakban, stb..

És mikor Monát elrabolták, az a videó... pasi volt egyértelműen, és eléggé kigyúrt pasi. Andrewnak láttuk már párszor a felső testét, akár.. és Jason arcán a "döbbenet", mikor Tanner megmutatta neki a videót. És még sorolhatnám... :)

Idézet
2015.03.29. 16:58
Charles Ki Ő egyik részbe sem szerepelt
2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.03.25. 17:55
charles

SPOILER

Ki a franc az a CHARLES??????? Oké, hogy ő A, de ki ő? És miért? És miköze ahhoz a két kisfiúhoz?

A videóban Mrs. D. Csak az egyiknek mondja hogy "kisfiam", a másiknak már csak az szól hogy "jó fiúk vagytok".

És Mona üzenete? Ha ő tudta mit jelent az az anagramma akkor miért várta meg hogy Spencer jöjjön rá hogy mit rejtenek a kockák?

Idézet
2015.03.22. 15:34
cseresznye

Mona halálához Andrewnak tuti köze van. 


2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.03.21. 22:49
Danizs

Az Alisonra vonatkozik, hiszen az a rész(5x24) a tárgyalásáról szólt, arról, hogy azt szeretné bizonyítani, hogy ő "jó lány", nem ő a bűnös.

"A"- egy sötét hajú lány és egy sötét hajú fiú. A lány Mona, a fiú Lucas. Ezt valahányadik évadban egy kisfiú mondta egy üzletben Spenceréknek. Emiatt és sok más miatt is gondolom, hogy Lucas a BigA...kicsit őrült, "dark" a csávó..És a történetszálai mindig olyan lezáratlanok...


2015.03.21 21:18
- K Ez nekem nagyon durva hogy az 5x24 vagy az 5x25 nek az a neve ,hogy: I'm a good girl I'm am és akkor ez azt jelenti hogy, A lány???? Ezen már gondolkoztam de abban biztos vagyok hogy Andrew benne van a dologban.
2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.03.21. 21:18
- K Ez nekem nagyon durva hogy az 5x24 vagy az 5x25 nek az a neve ,hogy: I'm a good girl I'm am és akkor ez azt jelenti hogy, A lány???? Ezen már gondolkoztam de abban biztos vagyok hogy Andrew benne van a dologban.
2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***