FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.02.06. 10:46
haha

Mióta láttam az 5x18-as részt,nem tudok másra gondolni,mint hogy Mike -A
SPOILER:

Amikor Hannah és Mona régi barátnője a Brewba mennek és nálunk van Mona könyve,Mike nagyon mérges lesz és vissza akarja kérni,mondván hogy ez Monáé volt. Aztán Hannah megtalálja benne a kazettát a rész végén pedig a megy Monáékhoz és keresi a kazettát,de már nem találja.Ebből következtettem erre:D meg persze,hogy látogatja Allisont,veszekedett a halála előtt Monával,bár lehet hogy ezekkel akarnak minket megtéveszteni,de hát Holbrooknak sincs "olyansok" köze az egészhez,mint gondolotam:o
akkor ki más lehet?!:D

Idézet
2015.02.04. 23:52
Evihalii
Ashley Marin A szerintem. Már csak amiatt is gondolhatjuk ezt, hiszem elvileg MrsMarin minden epizódban szerepelt, pedig elvileg nem is tűnt fel minden részben. Ezt láthatjuk a főcím utáni szereplők kiírásánál, valamint pl Imdb-n is az összes részben feltüntetik. Emellett természetesen a történetből is kiszűrhetőek szálak, amik Ashley-hez vezethetnek.
Idézet
2015.01.31. 11:46
Ezt nézzétek ribik

Szerintem  ők lehetnek benne az "A" csapatban:

-Mona [Már kiderült hogy benne van, de akkor is feltűnő volt a sorozat eleljén, mert Alison elnyomta és mikor Ali eltűnt akkor meg már nem volt egy akkora lúzer.]

-Jason [Nem tudom hogy írják, de azt tudom hogy gyanús, meg ugye ő Spencer testvére és Ali-é is. Amúgy is az egyik részben mikor Ariát bezárták egy ládába akkor egy rozsdás csavarhúzot talált, és megszúrta az embert, és mikor rá egy héttel Spencer meglátogatta és beszéltek akkor mikor elment akkor jött Mona, és Jasonnek az oldala sebes volt, és Mona azt borogatta.]

-Toby [Nagyon gyanús, de jól leplezi, de 100% hogy benne van, mert Mona egy stylist boltba hívta Hannát, és ugye valamilyen francia néven. Mona eldobott egy kulcsot, és Hanna felvette elment és oda adta Spencer-nek. Mikor Toby meglátogatt akkor meglátta a kulcsot. Este pedig bement Spencerékhez, és a kulcsot kereste. Spencer kijött a szobából és kérdezet: -Ezt keresed? -és eldobta a kulcsot. Meg aztán Toby Monával volt egy szobába fekete "A" -egyenruhába. Meg még rohadt sok ok, de inkább nem írom le mindet.]

-Alison [Nagyon gyanús szerintem élhet, de nem biztos.]

-Jenna [Szerintem lehet köze hozzá, de egyre több részt nézek és egyre jobban az az érzésem hogy ninccs benne. Mondjuk, ez is gyanús.]

-Lucas [Lehetséges de nem biztos. Van indítéke de nem vagyok benne biztos.]

Idézet
2015.01.26. 19:05
rainbowboy

Mostanában agyaltam és több -A jelöltem is van:

 

- Hanna : eddíg csak minimálisan gyanakodtam rá , de most a raktáras dolognál elkezdtem gondolkodni , hogy mi van , hogy ha tényleg ő bérelte...

 

-Paige: Picit feltűnő , hogy pont most kellett elköltöznie , Rosewood már rég nem biztonságos

 

-Alison: lehet túl logikázzuk és Alison -A...

És végül egy tökéletes -A jelölt..

-MIKE: Ugyebár már az 1-2 évadban kiderült , hogy düh kezelési problémái vannak aminek a kirobbantó oka az volt , hogy Mona elválasztotta a szüleit egymástól . Épp ésszel gondolkodva... Bele tudnál szeretni olyasvalakibe akinek a szemétkedései miatt elváltak a szüleid , és aki annyi éven át kínozta a nővéredet és a barátait ?? Lett volna bőven oka rá , hogy eltegye Monat láb alól...
Az 5x15. részben amikor Tanner hadnagy behívatta Jasont a rendőrőrsre és megmutatta neki a rejtett kamerás felvételeket ami akkor készült mikor Monat megölték felfigyeltem egy dologra.... Mikor -A leugrott a lépcsőrős az tipikusan olyan pasis ugrásnak tűnt nekem , meg amikor elvonszolta Monat akkor sem erőltette meg magát különösebben , szóval jó erős fizikúmú emberkének kellett lennie.

Továbbá amikor átalakították a Brew-t és Mike smst írt Ariának Aria pedíg vissza hívta Mike-ot  és -A-nél volt Mike telefonja....
Szóval az  utóbbi időben Mike elég okot adott rá , hogy gyanús legyen...

Vagy itt jön egy bónusz válasz:

Mivan ha Mona nem is halt meg , és az egészet Mike-al találták ki közösen és mindent megrendeztek , mert Mike annyira beleszeretett esetleg , hogy minden parancsát teljesíti és Mona így akarta rács mögé juttatni Alisont ??

Idézet
2015.01.24. 16:12
Nely

Nem Aria -A. Mégis hogy lenne -A amikor -A választotta szét a szüleit, meg amikor újra elkezdtett járni Ezrával akkor is ő, hogy tudja volna magát meg Ezrát a kocsin kivülről lefotózni.

*EZT CSAK AZ OLVASSA AKI VÉGIGNÉZTE*

Meg amikor -A lelőtte Ezrát akkor is, hogy lett volna Aria amikor ő is ott volt köztük..

Amúgy szerintem Noel -A

Idézet
2015.01.24. 09:54
Mesii

Én már régóta gyanítom, hogy Paige A. Marlene mondta egyszer, hogy "A fő indítéka a szeretet" Íme néhány bizonyíték arra, hogy valószínűleg Paige A:

1. Emily mosolyogva ül a fürdőruhában. Mi korábban ugyanezt a képet láttuk paige szekrényében.

2. Paige-nek nem hmindig hirtelen elhatározással csinálja a dolgokat.  Emlékeztek, hogy akarta Emily-t belefolytani a vízbe?

3. Alison elnevezte Paige-t disznóbőrnek. Itt van rengeteg bizonyíték:

https://asammydecentplace.files.wordpress.com/2013/10/pig-cupcakes.jpg

http://vignette2.wikia.nocookie.net/prettylittleliars/images/f/fe/S04e01pig.jpg/revision/latest?cb=20130614144313

https://cdn2.cdnme.se/4442861/7-3/tumblr_inline_moda0fhag11qz4rgp_53fe11262a6b223482594a54.png

 A 3x11 Jenna Emily azt mondta: "Legyél óvatos, hogy kivel töltöd az időd, nagyon óvatos."

Amikor a "A" 3x01 rugdossa sírba, egy hajtincset esett ki a csuklyát. Hajszín emlékeztet Paige

http://media.tumblr.com/bac54148b709c689a5c3f803904c28e1/tumblr_inline_mhuyp3gaql1qz4rgp.png

Meg az is furcsa, hogy csak így elment. Ugye Emily a "leggyengébb láncszem " A" számára és Paige ezért választotta Emily-t. Nem tudom, hogy ez másnak is feltűnt-e, de nekem Paige mostmár nagyon gyanús.

 

 

 


2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.01.19. 21:34
Joy

Azon gondolkodtam, hogy mi van, ha Jasonnek van egy ikertesója, aki lány. Valahogy ez is logikus lehetne.

Idézet
2015.01.19. 19:30
PLL fan

GOSSIP GIRL XOXO

En is gyanakszom Paigere,hogy benne van az A csapatba,de en nem gondolom olyan okosnak h o ezt az egesz mindent egyedul kitervelte volna.Mondjuk lehetseges h pont olyan lesz big A akire nem is gondolnank.Egyebkent nekem is nagyon gyanus h ilyen hirtelen el kellett mennie,eddig is elkuldhettek volna.

Ami meg nagyon gyanus nekem:az 5x12-ben mikor A felmegy a lepcson Monahoz akkor ilyen a "haja":

http://41.media.tumblr.com/aa58a14cadd69179ad1bbc4b6972a68b/tumblr_nazojrpDXF1s5u88so4_1280.png

De mikor mar felert Monahoz akkor ilyen:https://31.media.tumblr.com/811533841fc9fcb4ae03cc37afe468c0/tumblr_inline_nb6h87gPme1sbkmyg.jpg

Ez hogy lehetseges?

Idézet
2015.01.17. 20:35
gossip girl xoxo

Hello mindeki!

Szólok, hogy spoiler gyanú lesz! 

Szóval, nem Alinek van iker tesója, hanem Tobynak. Jenna (vagyis Tammin azt hiszem így hívják) posztolt egy képet instagrammon, arról, amikor ugye összejönnek a színészek még forgatás előtt és összeolvassák a szöveget, vagy valami ilyesmi. A képen pedig az van, hogy Toby névtáblája mellett van egy másik névtábla is: James Neilan, vagyis mind a kettő Keegan-hoz tartozik. Ami mondjuk számomra nem magyaráz meg oylan sok mindent.

Hogy ki 'A'? Magam sem vagyok 100 százalékig biztos, de az új részből kiindulva nagyon erősne Paige-re gyanakszom.

Hogy miért? Hirtelen el kellett hagynia a várost, pedig a sulit be sem fejezte. Rosewood pedig nem azóta nem biztosnágos mióta kiderült, hogy Ali életben van, úgyhogy már rég hazarendelhették volna a csajt. A másik, hogy a haja vége szőke, ombre már néhány rész óta. Amikor Monát megölik, pedig azt nenm látni, hogy az illető egész haja szőke-e vagy csak a vége. 

Hogy miért Ő lenne big 'A'? Ha jobban belegondolunk Ő már igen a kezdetek óta jelen van, Alison őt is  utálta, Ő pedig Emilyt is utálta, majf ugye jóba lettek, de hát most megjátszani egy barátságot (bármennyire is tűnt igazinak) nem nagy cucc. 

xoxo

Idézet
2015.01.15. 19:10
Gentleman

Ja akkor megnyugodtam :D Mert ugye tudtommal Alison ikertestvére "A" a könyvben, és a sorozatban is volt egy olyan rész amikor alison arról álmodott hogy a zongorában elrejtve 2 ugyanolyan ruhát talált, és furcsálta. Én akkor gondoltam azt hogy Alison ikertestvére fel fog bukkanni és valóban ő lesz a sorozatban is "A" de ha nem hát nem :D


2015.01.15 16:49
Linette

Marlene és sokan mások is nyilatkoztak, hogy NEM a könyv szálai / története szerint haladnak. Tehát biztos, hogy nem az 'A' aki a könyvben. És Alisonnak testvére sincsen.. legalábbis ezt nyilatkozták. 


2015.01.13 19:20
Gentleman

„ Az előző kommentelőt szeretném megnyugtatni hogy -A szerepe már megvan. Hiszen a könyveknek már vége, és a sorozat a könyv alapján játszódik. Nem írom le hogy ki A de senki nem találta még el ahogy igy itt olvasgatok :D

Idézet
2015.01.15. 16:49
Linette

Marlene és sokan mások is nyilatkoztak, hogy NEM a könyv szálai / története szerint haladnak. Tehát biztos, hogy nem az 'A' aki a könyvben. És Alisonnak testvére sincsen.. legalábbis ezt nyilatkozták. 


2015.01.13 19:20
Gentleman

„ Az előző kommentelőt szeretném megnyugtatni hogy -A szerepe már megvan. Hiszen a könyveknek már vége, és a sorozat a könyv alapján játszódik. Nem írom le hogy ki A de senki nem találta még el ahogy igy itt olvasgatok :D

Idézet
2015.01.15. 07:55
Magic

SPOILER:

Az utolsó részben (azaz az 5x15-ben) szerintem volt egy-két szál, amin el lehet indulni...


Megfigyelésem: Jonny, aki segít Ezra könyvesboltjának díszitésében és Ariatól kérdezi, hogy jól ragasztotta-e fel a Books feliratot?, Aria válasza: tökéletes!, mire Jonny így felel: "Nagyon jól hazudsz!" - itt érdemes megfigyelni Aria arckifejezését. 

Valamint már a könyvesbolt megnyitóján Jonny odalép Spencer-hez, hogy te vagy Melissa, mert ki szeretné bérelni a vendégházukat?! Mire Spencer megkérdezi, hogy miért, az anyukáink ismerik egymást? A válasz: "Olyasmi...kóstoltad már ezeket a ráksütiket?" - szóval megy a terelés...

 

Lehet, hogy ezek csak nekem fura észrevételek, de tuti, hogy a srác titkol valamit és a lányok közelében akar lenni...kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá?! :)

Idézet
2015.01.14. 22:33
hotcsajszi

Szerintem az A, a csapat tagjaira utal. Úgy értem, hogy a tagok nevében az a közös, hogy mindegyikben van a betű. Gondolok itt Mona-ra, Lucas-ra, Jennára, és szerintem Ezra is benne van. De ez csak egy teória...

Idézet
2015.01.14. 11:13
ImAbitches
Rainbowboy már megvan hogy ki A és az is meg van mikor derül ki, mert Marlen Kingnek írta valaki Twitteren, hogy: I don't know who A is, and i dont care anymore, im done with this show. (Vagyis: nem tudom ki A és nem is érdekel többé, végeztem ezzel a sorozattal) Erre válaszolta Marlen hogy A kiderülése közel van. Erre valko kérdezte hogy milyen közel. A sorozat írója pedig azt válaszolta: A hatodik évad elég közel van? Ha ti is meg akarjátok nézni kövessétek a pllspoilers-t instán!
Idézet
2015.01.13. 19:20
Gentleman

Az előző kommentelőt szeretném megnyugtatni hogy -A szerepe már megvan. Hiszen a könyveknek már vége, és a sorozat a könyv alapján játszódik. Nem írom le hogy ki A de senki nem találta még el ahogy igy itt olvasgatok :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***