FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.09.20. 14:56
Dorina
Nem tudom én még csak a első évad végén tartok de van egy olyan érzésem hogy Alison él.
Idézet
2015.08.19. 15:52
XoxoCharles


Na szóval, Cece 'A'. Cece Charles néven született, és a hormonjai szerint lány akart lenni. Utána vekerült a Radleybe. Ott Bethany megölte Mrs. Cavanogh-t, és Charlesra kente. 16 éves korában Charles meghalt a fiú Charles. Megszületett Charlotte DiLaurentis (Charles=Charlotte). Charlotte a Radleybe megismerkedett Monával, ő mesélt a lányokról. Aztán Cece megszökött, és átvette a játékot Monától. Sara=Fekete Özvegy és a Vörös kabát is.:( 

 

Idézet
2015.08.11. 22:00
Jade528
Sziasztok! Szerintem Cece vagy Melissa az özvegy. Meredith vagy Cece vagy Bethany Red Coat! -A- pedig vagy Rhys vagy pedig Wilden vagy Ian! Tudom ők meghaltak de Monára is ezt hittük!
Idézet
2015.08.05. 20:16
Springer
Ezer meg egy éve nem írtam ide. Annak idején, valamikor tavaly vagy azelőtt Wren volt az elméletem. Nem keresem vissza a 317 hozzászólás közül. Most is tartom. Aki biztosan nem: Toby, Ezra, Caleb. Lucast is kizárom, meg Noelt is. Az az alapítványos pali Jason hajjal és Wren fejjel nagyon Charles. Szerintem. De az is lehet, hogy ez csak ámítás, mert a rendőr arccal van közös biznisze. Melissa BW, A meg Wren, nálam már régóta. Aztán a jövő héten kiderül. Januárig meg ráérünk a semmin gondolkodni, mert időbeli ugrás lesz és gondolom innen megy a magyarázat, hogy miért ő, stb. A 7. évad szerintem ide már sok. A 8-ra meg azt mondták, ha népszerű marad a sorozat, akár jöhet az is. Deee minek?! Áhhhh 😊
Idézet
2015.08.05. 18:08
Claudia

Szerintem "A" Alison. Láttam képeket és van bizonyítékom.


2012.10.28 02:44
Betty és Virág

FIGYELEM, NÉHÁNY RÉSZBEN SPOILER-T TALÁLHATSZ. Akkor ajánlatos elolvasni, ha az összes részt láttad már.:)

Na ma a barátnőmmel megnéztük a halloween-i részt, és rögtön elkezdtünk kombinálni.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy még az első halloween-i részben Alison mesélt egy ikerpárról. Már sokan írták előttem is, hogy valószínűleg az az ő története, meg hogy Curotney helyet cserélt vele, stbstb. Na de: Alison-nak volt egy ikertestvére ugyebár, akit Courtney-nak hívtak és mondjuk elmegyógy intézetben volt, így senki sem tudott róla. Alison ugyebár nagyon népszerű volt, Courtney pedig féltékeny volt rá, és megszökött az elmegyógyintézetből. Mivel ikrek, de nemsokat látták egymás mellett őket, szinte fel sem tűnhet a változás, hogy már nem is Alison van kint, hanem Courntey. Courtney helyet cserélt így Alisonnal, akit visszaküldtek az elmegyógyintézetbe, mert azt hitték ő Courtney. (Olyan mintha magán Alisonon veszekedtek volna. Amikor a mesében az ikrek veszekszenek a babákon először csak három babával játszanak akik úgy néznek ki mint Spencer, Hanna, és Emily (Aria az asztalon fekszik) és végül mindegyik babát eldobják és egyszerre elkezdenek veszekedni egy szőke babán aki Alison. Mintha azon veszekednének, hogy ki legyen Alison!! KÉP: ) Ezek után Courtney éli Alison életét. Alison megszökik az elmegyógyintézetből, és megöli Courtney-t, viszont mindenki azt hiszi hogy Alison halt meg, miközben nem, hanem Courtney,csak ugye észrevétlenül kicserélődtek. Ezek után mindenki gyászolja Alisont, pedig az eredeti Alison életben van.
A lányok álmokban találkoznak Alisonnal. Vagy legalábbis ők azt hiszik, hogy ezek csak álmok, pedig valójában a még élő Alison megy el hozzájuk.

Viszont ha jobban belegondolunk, Alison az itt lévő képen nem bántja Emily-t, sőt, ő az aki kimenti abból a garázsból ahol majdnem meghalt. Hanna-hoz is elmegy a kórházba, és ott is elmondja, hogy elege van abbóla p*csából aki "A" és hogy rajta van az ügyön, és el fogja intézni. :D

Majd elmegy Spencer-höz is, aki szintén azt hiszi hogy csak álmodik, pedig mikor reggel felkel, ki van nyitva az ajtó. Ki nyitogatja az ajtót, amikor ketten voltak a házban a nővérével, és mindketten aludtak? Valószínűleg nemcsak álmodta Ali-t, hanem alóban ott volt nála.

TEHÁT: Alison nem A. Alison segíti a lányokat, próbálja őket megmenteni A-től.

Na de felmerül a kérdés, hogy akkor ki A? Ki az aki szintén tudja mindegyikük titkát, aki szintén mindenhol ott van, aki mindig mindenről tud.
Aria.
Tudom, ez így elsőre furán hangzik, ha még senki nem gondolkodott el azon, hogy talán Aria A, meg akinek ő a kedvence, az nyilván védi őt. De ez csak egy elmélet.
Ha belegondolunk, akkor Aria sokkal kevesebbet szenved, mint a többiek:

Kezdjük a legeslegelején. A legelső részben megtalálják Alison (vagy inkább Courtney) hulláját, és elkezdődnek az üzenetek. Nagyon azon van a hangsúly, hogy pontosan egy éve tűnt el Alison, de nemolyan biztos, hogy azért most történnek a dolgok, mert egy éve kezdődött minden. Hanem, mert Aria egy éve elment, és most visszajött. Amíg távol volt semmi nem történt  városban, visszaérkezett, és hoppá, hirtelen sms-eket kapnak A-től.
Aztán folytassuk azzal, hogy a lányok rendesen megszenvedik a párkapcsolatokat. Hanna-val szakít Caleb, Spencer Tobyval, Emily barátnője pedig meghal. De Aria? Aria a sorozat eleje óta együtt van Ezrával. De hát érthető, miért is ronatná el a saját párkapcs

Idézet
2015.08.04. 21:11
Anikó

Szia Dóri!

Be van rendelve a 7. évad . Álitólag a neten már az is van , hogy lehetséges lesz 8 évad  is. (Ha lesz nem tudom, már hogy hova viszik a történetet. Igaz ha mosteni évadban nem derül ki A kiléte akkor talán lehet tudni). Az utóbbi nem 100% , de a 7. évad az igen az 100% os.

Hát miért "gyülőli" a lányokat és "alit" nem tudom.

 

Hát hogy ki A /Charles vannak tippjeim a spoilerek miatt +a marlene twitterei miatt is.

Pl.:

-Toby: Charles szőkésbarna hajú/vagy csak barna és kék szemű ( Toby. anyának a különleges balesete a Readlyben, miszerint Tobyra hasonlított Charles).

-Aria : álítolagos mentális problémás esettel nagybácsi a családban( = állandóan  atükörbe nézegeti magát)

- Ezra: Ali utáni kutatás , lehet hogy ez csak egy ürügy volt hogy közelebb legyen a  hazugokhóz.

 

 Én csak azt akarom, hogy ne Wren legyen Charles/A , igaz Marlene azt mondta ez a hír nem igaz. 


2015.07.31 15:02
Dóri

„ Azt nem értem amikor Alison apja elmondta nekik, hogy Charles a testvérük akkor később Ali-nek elmondta, hogy forró vizet engedett rá Charles amikor 11 hónapos volt. De miért akarja Charles, hogy Ali és a barátnői halottak legyenek?? 

Valaki tudja?? Vagy van selytése?? 

Amúgy hány évados a sorozat? Mármint szerintetek lesz 7-dik évad?

Vagy lesz a lányoknak új zaklatójuk, hogy folytatódjon a sorozat?

Idézet
2015.08.03. 09:36
Magic

DÓRI!

Nagyon jó ez a youtube-s videó, én is gondoltam már arra, hogy Aria = A.
De a 21. állítás melyik PLL részben volt? Egyáltalán nem rémlik...

 

Idézet
2015.08.01. 09:18
somi

DÓRI

az csak félrevezetés volt szerintem

Idézet
2015.07.31. 15:02
Dóri

Azt nem értem amikor Alison apja elmondta nekik, hogy Charles a testvérük akkor később Ali-nek elmondta, hogy forró vizet engedett rá Charles amikor 11 hónapos volt. De miért akarja Charles, hogy Ali és a barátnői halottak legyenek?? 

Valaki tudja?? Vagy van selytése?? 

Amúgy hány évados a sorozat? Mármint szerintetek lesz 7-dik évad?

Vagy lesz a lányoknak új zaklatójuk, hogy folytatódjon a sorozat?

Idézet
2015.07.31. 14:51
Dóri

Jó lehet, hogy egyikük sem de akkor miért csináltak több okot Hanna-ra és Aria-ra?? 


2015.07.29 21:09
somi

„ Szerintem nem  mert a 4 lány közül egyik sem A

Idézet
2015.07.29. 21:09
somi

Szerintem nem  mert a 4 lány közül egyik sem A

Idézet
2015.07.28. 21:08
Dóri

Szerintem Aria A. Mert sok okot láttam erre. De ettől függetlenül nem biztos. De lehet, hogy Hanna az. Mert rá is láttam okokat. De Hanna túl gyenge lenne ehez. Ezért szerintem A Aria. 

https://www.youtube.com/watch?v=YrMl-b8p-XE

Ez elég komoly. Vagyis az utolsó a 21-dik. 

Tényleg lehet szerinted Aria A ?? 

De ha feltételezzük, hogy ő A akkor a 4/20-dik részben Aria miért sírva ordibál Ezrára ?Akkor tulajdonképpen miről is beszélünk?? Hiszen ő A (mármint Aria)

 

Idézet
2015.07.23. 19:31
YustC
Nekem a legésszerűbb, ki is lenne jobb A, mint Toby, az 5x25 részben Charlesnek volt akkora haja mint Tobynak... tudjuk Tobyról, hogy Jennával is voltak sexuális dolgai. Ezért nem feltétlenül zavarják a dolgok. A sorozat elejnén azt mondta Ali Tobynak, hogy kukkolja őket, persze Toby tagadta, de mi van ha csak valaki aki úgy nézett ki, mint Toby, ő kukkolta a lányokat? Ezzel feltételezhetjük, hogy Tobynak van egy ikertesója... voltak 5x25 előtt kötelező részek, amit ha vissza néztél rájöhettél ki A... és volt egy rész nem emlékszem már melyik, de Toby akkor tért vissza a városba.. látta hogy Spencer ott van, de nem szólt semmit, mindaddig amíg Spens nem integetett, hogy "Hello Toby" és akkor furán nézett Toby, utána ment oda, mintha nem ismerte volna meg őt. Aztán ott a tetovállás 901.. véletlen lenne, hogy Charles 9.01-én szökött meg a Redlyből... nem hinném... aztán mikor Spenc állt ott a szobába Charlessel azt mondta utána a lányoknak, hogy olyan mintha ismerné őt, ismerősnek tűnt neki... már csak az a kérdés, hogy csak Alisonnak vagy Spencernek is a rokona-e Charles, mert az még nem derült ki ki az apa, de az anya valószìnű Mrs. D. hiszen az ember csak a gyerekét védheti, aki a másik gyerekét megölte. És tudjuk hogy MR. D. nek pedig egyáltalán nem a kedvence... lehet nem is ő az apa... Bár nem úgy tűnik, mintha Mr D. Bármelyik gyerekét is kedvelé :D de a lényeg Aug 11-én látni fogjuk A arcát :D
Idézet
2015.07.15. 16:58
Noémi

Na akkor világosítsuk fel egymást!:DDD

Akit gyanusítanak tuti fix hogy nem ő lesz se Charles se A!

Nos utána olvastam és a 6x10 rész 2 (hours) órás lesz 

Minden ki fog derülni és kiderül ki a és igazábol Charles  meg fogjuk érteni mit miért tett stb. Rá fogunk jönni hogy ő egy csodás lélek és igazából Spencert és Alisont is nagyon szereti. NA DE EMBEREK NE GODOLJUNK ARRA HOGY EGYHAMAR KIDERÜL KI A MERT MÉG VAN HÁTRA A 7.ÉVAD IS!!!! Leslie nem lesz a mert csak nem rég jött a sorozatba. Neki egy igen sötét titka van mert egy kicsit gyogyi a csaj akár csak Mona! Mona nem akart végezni a lányokkal hanem ki akarta deríteni ki is irányít. Red Coat, mondta Mona. Nem tudja ki ő.

Ahogyan senki sem. Mona azért játszik a lányokkal, hogy tudja álcázni magát A előtt.

A vörös kabátosról....Alison a vörös kabátos csaj! Hogy miért? Mert Alison nagyon jó barátjuk voltak a lányok őket akarta megvédeni Alison miután ő is üzeneteket hagyott. DE EZ NEM AZT JELENTI HOGY Ő A ÉS Ő IRÁNYÍT HANEM CSAK EGY PIROS KABÁT VOLT RAJTA!!!!! 

CHARLES PEDIG TUTI HOGY AZ ELEJÉN SZEREPELT MÁR! WREN? TALÁN?

Idézet
2015.06.16. 16:30
Charles DiLaurentis

CSAK AZ OLVASSA VÉGIG, AKI LÁTTA AZ 5X25-ÖT, ÉS A 6X01-ET!!

A nagy kérdés, hogy ki 'A'? Ugye a lángeszű Spencer, rájön, az 5x25-ben (Isten hozott a babaházban, -Welcome to the dollhouse), hogy a Játszószobában lévő betűkockából ki lehet rakni egy nevet: "Charles". A szökésnél pedig ugyebár Spencer betéved Charles "lelkébe" és meglátja a kis videót, amiben Mrs. DiLaurentis egy kislányt tart a kezébe, körülötte pedig két kisfiú szaladgál. Majd megjelenik a semmiből Charles. De vajon honnan jöhetett elő? Erre választ kaptunk a 6x01-ben. A játszószobában sok bútor van, szekrények. Az egyik szekrény mögött egy szellőző van, ami Charles lelkébe vezet. Jason ismeri Charles-t. És Mrs. D kinek falazna, ha nem a saját gyerekének? A 4x24 részben Alison azt mondja, hogy amikor Mrs. D ásta el, egyre csak azt hajtogatta: "Mit tettél? Mit tettél?", egyszóval falazott Charlesnek, mert Charles a gyereke.  

A szellőzőkre visszatérve; a folyosókon is vannak ilyen szellőzők. És amikor a 6x01-ben a lányok bejönnek, és Charles megjelenik, és ugyanazon az úton jöttek be, akkor Charles is kint volt velük? Nem! Charlie a szellőzőből jött elő. 

A másik az, hogy pl. az 5x25-ben, amikor az ajándék hirtelen Mona "Alison" szobájába csöppen, az hogy lehet? Mert ugye, ha az ajtón jön be, akkor kell hallani az a csipogást! És 'A'-nek kell a vezénylőszámítógépeknél kinyitni az ajtót. Mi van ha mindegyik lánynak a szobájában van egy titkos szellőző?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt