FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.08.27. 19:26
Lindy

Úgy tűnik az írók valamennyire maradnak az "ikres sztorinál" bár nme pont úgy ahogyan a könyvben volt. Bethany uyge annak a férfinek a lánya akivel Mrs.D kavart ( - lehet hogy Bethany igazából Mrs.D lánya, de az is hogy nem igazából annyira  most nem is lényeges )  --> Melissa elbeszélése alapján a lány fején akit eltemetett volt egy hatalmas sérülés ami ugye Alison elbeszélése alapján magának Ali fején  kellett lennie. Valami Ali történetében lehet hogy hibázik, hiszen hogy mindkettejük pontosan ugyan olyan sérülést szenvedjen... hát.

Idézet
2014.08.27. 13:59
12345678910
Springer: teljesen egyetértek. Egyébként az hogy láttunk egy szöszit bemenni és utanna Mona holttestet nem jelenti se azt hogy a szöszi ölte meg , se azt hogy az Alison volt mert bárkin lehetett szőke paróka és ha ő is ölte meg az se jelenti azt hogy ő A. Gondoljunk csak Melissa esetére: megölte Bethanyt és mégse A, csak védte a hugát. Ebből ahogy végetért a resz bármi kisűlhet. Nagyon megnyugodtam hogy nem Caleb halt meg, pedig szinte teljesen biztos voltam benne, de szerencsére nem.
Idézet
2014.08.27. 13:34
springer

Az a baj, hogy ezt a fajta, egymondatos rejtélyre épülő sorozatot eleve nem lett volna szabad 2 évadnál tovább húzni, legfeljebb odáig, hogy Mona "A". Eljutottunk addig, hogy a központi rejtély megválaszolhatatlanná vált, hiszen lassan minden adott pillanatban vagy fél tucat külön személy tevékenykedik "A"-ként, vagy "A"-szerű zaklatóként, egymástól részben függetlenül. Most is "A" és Ali, mint az évad "A"-ja tevékenykednek így párhuzamosan. Az, hogy a 6. és 7. évad is már be van rendelve, arra utal, hogy tudják az írók, mit akarnak. Ezért zárnám ki azt, hogy Ali maga lenne "A", egyszerűen a világ legrosszabb sorozatává válna akkor, ha a főgonosz kiléte 2.5 évaddal a vége előtt kiderül(ne). Néha már túl sok minden történik egyszerre, nem tudom, hogy csak én vagyok-e vele így, vagy más is, de néha azt sem tudom, mi a szett, sok az elvarratlan szál és ha újabbak jönnek, de a régieket nem kezdik lezárni, akkor egy nagy sz@r lesz az egész... Amúgy még mindig állítom, hogy Wren lesz ÜberA ;-)

Idézet
2014.08.27. 12:17
Lisa Montgomery

springer: Szerintem igenis Alison az igazi és egyetlen 'A'. Attól, hogy kiderült ki 'A' még folytatódhat a sorozat, hiszen be kell bizonyítaniuk a hazugoknak, hogy valóban ő az, és le kell állítaniuk, ami nem egyszerű feladat. Simán el tudom képzelni, hogy mostantól tudni fogjuk ki 'A' és ezzel kell megbírkózniuk a hazugoknak.

Idézet
2014.08.27. 09:57
springer

Most kezd világosodni valami, de... 
Ezek szerint az 5. évad A-ja Ali. Viszont még mindig azt mondom, hogy ÜberA nem ő! Miért? Mert szerintem valami alkut kötöttek, amiről a lányok is beszéltek, hogy lehetséges, mármint A és Ali. 
Az, hogy Monát ölték meg, az az előző részből következtethető volt, a mozi mosdójában mondta Ariának, hogy ahogy végez vele, úgy jönnek majd sorban a hazugok is.
Érdekes lehet, hogy Spencer megvédi a nővérét vagy pont ellenkezőleg, vagy ezt hogyan oldják meg. Fura, hogy a férfi nyomozó újra feltűnt. 
Az nem lehet, hogy 2.5 évaddal a sorozat vége előtt kiderül, hogy ki A, ezért is gondolom, hogy ÜberA személyére csak a végén derül majd fény :-) különben miért néznénk? :-))))

Idézet
2014.08.26. 20:44
Bella

mi van ha Emily és Alison együtt 'A'? :O

Idézet
2014.08.25. 11:57
12345678910
Aműgy redcoat Ali és Cece is volt. És a 2. évad végen volt hogy RC bement Monához és ő mondta neki hogy megtett mindent amit kért tőle. Ebből az jön hogy RC A. Vagyis A vagy Ali vagy Cece vagy valaki aki felhasználta RC-t. Caleb sztoriját csak én nem értem?? Szerintem a hajas izé csak a véletlen miatt van mert egyre egyenesebb estére a haja, ez csak attól van hogy be volt göndörítve és kilógta magát. Nekem is szokott ilyen lenni ha be van göndorítve és mégsincs gonosz ikertesóm xd
Idézet
2014.08.24. 19:04
melcsy

aSchw

Én emlékszem rá. Emily mondta még a 2 évadban, hogy 3 éves kora óta nézi a szerencsekereket az anyjával. Ő jött rá arra, hogy Ian búcsúlevele  'A' üzeneteiből lett összerakva.

Idézet
2014.08.24. 17:41
aSchw

Sziasztok. Most tartok a 3. évad 10. részénél és A a végén átkapcsolta a TV-n a csatornát a Szerencskerékre... na mármost, nekem eszembejutott, hogy valaki még az első vagy a második évadban említette, hogy nézi a Szerencskereket, vagy valami hasonló. Nem tudjátok, hogy ki volt az? (lehet rosszul emlékszem, de tényleg rémlik valami ilyen :D )

Idézet
2014.08.24. 16:15
PLL fan

CollinGirl

Mar lassan en sem ertek itt semmit annyi elvaratlan szal van.De engem leginkabb az izgat hogy mikor Maya oldalara ratalaltak a lanyok talaltak egy videot amiben Maya azt mondta hogy most legyozi a felelmet vagy valami ilyesmi.Es nem neztek tovab Emily nelkul.De en nem emlekszem hogy valaha is visszatertek volna erre a videora.

Szerintem is Mona fog meghalni mert az elozetesbe Hanna nagyon sirt a tobbiek meg nem nagyon.Meg a youtube-on is volt egy video az a lampa ami a foldon volt az elozetesbe mar lattuk egyszer Mona-ek lakasaban.Bar en sajnalnam ha meghalna Mona.

 

Idézet
2014.08.24. 16:09
PLL fan

Az is lehet.Ebben a sorozatban mar minden lehet.

Meg amikor Ali Arianak az apjaval beszelt akkor sem volt nagyon gondor a haja.Igazan odafigyelhetnenek mert az szerintem bizti Ali volt mert a lanyoknak is mondta.

Idézet
2014.08.24. 16:06
PLL fan

noemi97

Lehet hogy Bethany.Nekem is a tegnap jutot eszembe.

Idézet
2014.08.24. 13:39
CollinGirl

Az új részben, meg Melissa videójában én nem is találtam semmi újdonságot, ezt eddig is lehetett volna gondolni. Meg nem is jutottunk előrébb,mivel azt még mindig nem tudjuk, hogy Bethany mit keresett ott és, hogy ki ütötte le. Bár annak lenne értelme, hogy Spencer bedilizett és leütette Bethanyt. 

Meg egy kérdés!  Most akkor 'A' az a nő akinek ilyen fekete csipke bigyula van a fején? Mert, hogy az 5. évad elején még mindig őt állították be 'A'-nek, ottt csinált ilyen koszorút Bethany-nek meg hasonlóak. Szóval elvileg Ő lenne 'A'? Csak mert akkor az tuti egy nagyon sovány lány/nő. De ez azért még hülyeség, mivel ez a valaki csak Wilden temetésén bukkkant fel, és akkor az egész értelmetlen, hogy azelőtt ki volt a fő 'A'? Meg mondjuk a red coat történet is eltűnt én azt sem értem, de tényleg 

 

Ez meg, hogy valkai meg fog halni az új részben... Nem tudom, attól függ, hogy ki lesz az. Ha Mona akkor az nem lesz meglepetés. Ha valaki más, mondjuk egy kevésbé fontos karakter, aki nem zavar sok vizet akkor meg kicsit nekem úgy fog lejönni, hogy ki kellett valakit nyírni, hogy történjen valami izgalmas is a nyári fináléban. 

Idézet
2014.08.24. 11:34
champ

SZTEM AZ N BETŰ NEM Y CSAK A VILLÁMLÁS ÉRDEKESEN VILLANT RÁ...de am az is fura h a pajtában nem volt alin karkötő és hullámos a haja a jennáékkal vitázónak viszont karkötője volt és sima haja...bár lehet csaka  készitők nem figyeltek eléggé....de örülnék ha igaz lenne az ikres sztori ha ali gyűlölné őket meg ő lenna a lett volna már kismillió alkalma likvidálni őket és nem is mentette volna meg őket annyiszor....szóval nem a ez csak kamu mint ezránál d eha van ikre arról már simán eltudom képzelni

Idézet
2014.08.23. 21:22
noemi97

PLL fan

az y lehet Bethany is :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***