FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.03.21. 03:30
dazsin

Majdnem biztos vagyok benne, hogy Lucas "A". 

Idézet
2015.03.20. 19:36
Jade528

Sziasztok, Szerintem is Andrew lesz -A-! Cserkész volt ,Spence is tőle kapta a gyógyszereket annak idején és ő azért elég jól művelt! 

+ Szerintem nagyon hasonlít Jasonra / Alira ,de Toby sem kizárt! Szerintem tutira valamelyik ikre akár 1 vagy 2 petéjű. A haloween-i rész lehet csak elterelés volt a két ruha miatt ,vagy Andrew és Bethany között is lehetett valami ,vagy Alivel. Akár a "Tengerparti dögös srác" is lehet Andrew!

 

 

Viselkedése is nagyon gyanús és amit Monáról mondott az is fura volt! :/

R.I.P. Mona

+ Nem lehetett elérni sem Ezrát és sem Andrew-t holott eddig Rosewoodban elég sok volt a térerő! Gyanús!!! 

Ezek az én véleményeim! 

Kisses -A-! :*

 

Idézet
2015.03.19. 19:00
Szerintem Andrew "A" mert amikor Ariának megmutatta az évkönyv lapott akkor ott volt hogy cserkész volt. Amikor Ezra és Caleb az erdőben voltak akkor valaki"magyon jól tudott lőni és a cserkészek magtanulnak ijászkodni meg nem volt "elérhető" a mobilon pont akkor amikor éppen a többiek az erdőben voltak. Nem mondom az hogy Andrew "A" de benne lehet a dologban.
2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2015.03.13. 19:33
KilehetA

Szerintem mind ezen gondolkozunk ki lehet vagy kik lehetnek "A".. Nyilvánvaló hogy akiről mutatnak képeket vagy jelenetet hogy fekete ruhában van és az arcát is látod bizonyára nem ő lesz..mert ki árulná el így? ennyire feltünően.. Viszont amikor Toby betört Spencer házukban a kesztyűt figyeltem ugyan is volt rajta egy csík és hogyha megfigyeltétek eddig mindig volt a kesztyűn egy csík... Nem tudom ki lehet a de az is biztos hogy a szemünk előtt van mert hogyha a 4 lány közül ha valamelyik benne lenne ebbe a csapatba nagyon könnyű lenne hisz mindenről tud és arról is tud hogy hol vannak a lányok.. Viszont az is érdekes volt hogy Alison azt hazudta elrabolták és végül tényleg emlékezett rá..És ha megfigyelitek Cyrus és Andrew nagyon hasonlítanak de valószínű nem egy emberek talán rokonok vagy nemtudom..Alison szerintem nincs benne az egész A-s dologban mert az ugye egyértemű lenne...A másik pedig hogy addig nem történt semmi amíg Aria vissza nem tért.. Az ikertesóról pedig az a véleményem hogy szerintem van egy ikertesója.. Na igen és akkor kit találtak meg amikor állítólag Ali holttestét megtalálták? Nyilván akkor ő volt az ikertesója de akkor ő már nem él :) Vannak itt fura kérdések amire nincs válasz..De hisz pont ezt szeretem a sorozatba hogy minden apró részletre kell figyelned mert a kicsikből épül fel a nagy...

Idézet
2015.03.13. 15:33
hipp
Szerintem Andrew A, vagy A team tag. Nem tudom mért, már hetek óta ő a gyanúsítottam, a tegnapi (5x23) rész pedig megerősítette ezt.
Idézet
2015.03.12. 08:41
Cseresznye

Kedves Szandi! Nekem régóta az az elméletem, hogy EzrA A. Ez a nyilatkozat csak mégjobban megerősített benne. Igazából minden részben benne van, és annyi bizonyíték van rá, hogy aki nézi a sorozatot, az úgy is tudja miről beszélek. A híres Halloweeni részben, ahol mindenki az ikrekkel kapcsolatos cselekményre összpontosított volt egy visszaemlékezés amiben Ezra is feltűnt. Amikor Arya bement az apjához a fősuliba, Ezra is folyosón állt. Ha jól emlékszem Arya még neki is ment. Szóval Ezra személye már régóta benne van a cselekményben, és az alkotók lehet pont erre az ici pici mozzanatra céloztak abból, hogy sok minden ki fog derülni abból a bizonyos részből. Igazából azóta gyenekszom rá, mióta volt az a vonatos rész, mikor Aryát bezárták a halott rendőrrel a ládába. Valahogy hírtelen ott termett. Meg mikor az öccsével is kavart, akkor is, a csókuk után egyből hazajött. Érdekes, hogy pont akkor... Erre jöhetne, az a megfigyelés, hogy de meglőtték...szerintem az sem volt más, mint egy jól irányzott, előre leszervezett figyelemelterelés. Érdekes módon komolyabb baja nem történt...szóval ezekből, és a minden részben feltűnő óbizalmasi szerepkörből szinte biztos vagyok benne, hogy ő A.

Idézet
2015.03.04. 19:25
A.

Toby mondatait olvasva valaki olyan, aki minden részben ott van az orrunk előtt - főszereplő... És annyira elmegyünk más irányba, rá meg oda sem figyelünk? Emily senkinek nem gyanús? Mindig áldozati bárányként van beállítva.. Valóban az? Csak hangosan gondolkozom...:)

Idézet
2015.03.04. 15:55
szandi
“Everyone will freak out because it’s so clearly in every episode,” he added, while laughing. “When it’s finally revealed, you could literally go back to season 1 and knowing who it is, you can be like, ‘Oh, wow. Whoa. This has been here all along, and I never noticed it,’ which is, I think, brilliant.” Tobyt jatszo szinesz nyilatkozta ezt es nem hagy nyugodni az a mondat hogy minden epizodban teljesen nyilvanvalo hogy ki az. Komolyan ki az akire ti mindegyik epizod alapjan gyanakodtok???
Idézet
2015.03.03. 20:49
A

Én nem hinném, hogy a négy lány közül bárki is lehetne A. Egy ideig én is ezen gondolkoztam, de aztán rájöttem, hogy A mindegyiküket bántja. Mind kapnak üzeneteket.  

De akkor kire gondolok?

A - mAyA

SPOILER!!!!

Igen, tudom, hogy meghalt. De ha mégsem? Elvégre Alison 2 évig tetette hogy halott. Ugyanez Maya-val is megtörténhet. Ráadásul szerintem jól tud rejtőzködni. Mindenki azt hitte, hogy elment Rosewood-ból, pedig végig Noel-ék házában lakott. Lehet, hogy Nate-et (elfelejtettem, mi az igazi neve) is csak felbérelte, vagy inkább kényszerítette arra, hogy eljátsza a gyilkost. Hiszen A rengeteg embert megfenyegetett már. Egyébként meg nem fura, hogy pont akkor költözik be Alison-ék házába, amikor a lányok elkezdik megkapni az A üzeneteket? Mostanság mindenki megfeledkezett Maya-ról, elterelik róla a gyanút. Ráadásul az egyik lánnyal érintkezett az, akitől Ali legjobban fél. Meg az is gyanús, hogy Emily a leggyengébb lánccszem. Aztán itt van nekünk ez a mondat, ami anno Mona mondott a Radley-ben: Miss Aria You're A Killer Not Ezras Wife. MAYA KNEW. Azaz Maya tudja. Mit? Lehet, hogy mindent. Lehet, hogy ez azt takarja, Maya mindent tud a lányokról. Mondjuk ebben van egy kis hiba, de majd mindjárt megmondom, akkor mégis miért írtam ezt le. Abban a részben, ahol leég a ház, a lányok és Mona is bent vannak. Mona pedig valami ilyesmit mond (nem szóról szóra): - Sosem fogom megtudni, ki ő. 

Tehát Mona sem tudja (ÁLLÍTÓLAG), hogy ki a fő A. Állítólag. De lehet, hogy csak fedezi. 

Mi oka van rá Mayának, hogy ő legyen A?

1. Alison és Emily

Úgy tudjuk, Maya szerelmes Emily-be. És azt is tudjuk, hogy Alison és Emily között is van valami. Talán Maya féltékeny, de azt még nem fejtettem meg, hogy honnan is tudhatna arról, Emily mit érez Ali iránt. Ha nem csal az emlékezetem, akkor Emily ezt nem osztotta meg Maya-val.

2. A múlt

Még az is kiderülhet, hogy Alison és Maya ismerték egymást, és egyáltalán nem jöttek ki jól.

 

Na most azt nem tudom, a lányokkal mi baja lehetett... Talán az, hogy Alison barátnői voltak, foggalmam sincs.

Tehát ez az én elméletem. Kíváncsi vagyok, hogy igazam van -e (bár szerintem mindenkit megfognak lepni a sorozat készítői)

Csók,

- A

Idézet
2015.03.03. 20:48
A

Igen, megint én. Annyi bizonyíték van Mayára, hogy kihagytam egyet. Nos, lássuk:

SPOILER azoknak, akik még nagyon az elején járnak (1. évad)

Emily és Maya első csókját lefotózták. Aztán azt is láthatjuk, hogy A (fekete kesztyű volt rajta) kinyomtatja ezeket a képeket (rengeteget), és  kirakja őket a falra. Ezért is gondolok én Mayára, mert hát ő lehet az, aki nézegeti ezeket a képeket. Ráadásul amennyit kirakott....

Újabb Csók,

- A

Idézet
2015.03.01. 20:59
D.Darkbloom
Szerintem Paige 🅰 -7Betűs a beceneve (P-I-G-S-K-I-N)(Marlene segítsége) -Ali félt tőle ( még Grünwald azt mondta hogy a lányok közül valaki erintkezett azzal akitől Ali a legjobban fél)
Idézet
2015.02.27. 08:11
Bujki

Nagyon jó elméletek, de szerintem is Paige vagy Ezra -A, akármennyire is tettetik. És még Mike is benne lehet...

Viszont szerintem Ali halott és a helyére lépett az ikertesója Bethany. Mert azon az éjszakán, amikor Alison eltűnt nem láttuk, hogy kit temetnek el a föld alá. Ráadásul az írók megerősítették, hogy valakinek van egy ikertesója a sorozatban és az szerintem Alison! Emlékezzetek csak vissza a halloweeni kiadásra, amikor a két lány ,,sütit vagy büntit˝ játszottak. És a zongorában talált 2 ugyan olyan ruha? Teljesen biztos vagyok benne, hogy Alison halott és Bethany érkezett a helyére.

Idézet
2015.02.13. 20:57
A.

1) Szerintem Mona él és Mike segít neki.

Amikor Mona "utolsó napjáról" készült  a videó, az számomra túl megrendezett volt. Egyértelműen pasi (kigyúrt felső, paróka) húzta el látványosan!!! az elrejtett kamera elől Monát.... És az utóbbi időben sokat mutatják Mike-ot, aki elég szépen izmossá alakult :)

Valamint Mike Cukorkát vitt az éj közepén az erdőbe egy hídhoz, valakivel egyértelműen tartja a kapcsolatot és több részben látható amint A. cukorkáért nyúl (pl a motelban a recepciónál, vagy az íróasztalnál a fiókba) 

2) Vagy.. Monának van ikertesója (senkinek nem gyanús Mona régi barátnője, aki feltűnően hasonlít Monára?, szemüvege, haja, stb..) és ő A. Azt megerősítették, hogy valakinek a sorozatban van egy ikertesója, nem lepődnék meg ezen sem.

3) Alison szerintem csak A.-től akart megszabadulni és ezért titkolózott és rejtőzködött

4) Nem lepődnék meg azon sem, ha több szálon futna a történet: 

  • létezik A. (aki Alisonra akarja terelni a gyanút, mert bántotta őt régebben és így akar bosszút állni rajta, valamint a lányokon..)

  • és fut egy másik szál az  ikerkislányokkal,   mintha azt sugallnák, hogy Alisonnak van ikertesója (Bethany) és valamilyen okból a mamája eltitkolta ezt. (zongorából előhúzott két kislány ruha, a két szőke kislány vitatkozása és..) De lehet hogy épp Alison halt meg és Bethany lépett a helyére. Valaki megölte Mrs. DiLaurentist pl bosszúból, amiért az anyja csak az egyik gyerekét "választotta" 

és még millió elmélet lehetne, elég szövevényes sorozat. izgi, de kicsit "idegtépő" ki is lehet A. és a 7- évad még odébb van. :)

Idézet
2015.02.13. 15:44
PLL fan

Szerintem benne van Mike az A csapatba,azert amiert regeben Toby is benne volt.Mike ki akarja deriteni ki olte(olette)meg Monat,mert szerintem Mike nagyon szerethette Monat,hisz ugy ki volt bukva mikor meghalt(vagy csak jo szine )

Ashley szerintem nem A,hisz akkor miert artana a sajat lanyanak?Es miert haragudna a lanyokra?

Idézet
2015.02.11. 14:36
CalebFan

szerintem is ashley marin A-.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***