FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Ki lehet 'A'? 

 

 


 

336 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.11.30. 09:55
B

Szerintem "A" egyik lány se lehet a négy közül mivel nem artananak egymasnak es mindenkivel tortent valami "A" altal elkovetett "baleset" es nemhinnem hogy maguknak is ártanának. Szóval a négy lány kizárva nálam. Ali se lehet mert még a halála elött is zaklatta "A" es ha a lanyokra akart raijeszteni vagy valami akkor nekik is elmondta volna az "A" ugyet de titkolta eloluk is es nagy a valoszinusege annak hogy a dobta a kovet meg Ali egy csomo ideig kutatott "A" utan, gondolom nem megjátszás volt hogy kiberelt hotelszobakat meg Viviennek adta ki magat szoval Ali se lehet, nekem Jenna eleg furcsa volt, de voltak neki is olyan pillanatok amikor seiteni akart a lanyoknak csakugy min "A" szoval nem kizart hogy o az vagy a CeCe. Hiszen sokkal tobbdolgot tudott Alirol mint barki mas. En "A" szemelyeben mindenkepp lanyra gondolok esetleg fiu segitoi is lehettek hiszen nemvolt  egyedul mert Mona is neki segitett egy ideig es Toby is, bar o azert hogy megtudja az igazat. 

Idézet
2014.11.09. 11:12
klaudia

Az rtl2 mikor folytatodik?


2012.08.01 15:39
dino

Nagyon jó teoriák.
Szerintem
Alison mindenképpen él.
Arra én is gondoltam, hogy a 4 lány közül az egyik, de szerintem nem valószinű. Hiszen mindannyian túl sokat veszítettek hozzá. Spencer gyanús lenne. Főleg azért mert az elején is mikor visszajött hogy Ali eltűnt. Gynús volt,  de annyira sokat logikázik ezzel kapcsolatban a sorozatban, hogy nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Emily...nekem ő sosem volt gyanús. Nem tudom róla elképzelni. De ha jobban belegondolunk. Mikor Dr. Sulivan
(vagy hogy írják) eltünt és érte akartak menni a csajok akkor is Emily lett az 'áldozat'. Meg mikor az üvegházban el akarták kapni akkor is Emily 'cseszte el'.
Aria kizárt. Aztán lehet ezzel lepnek meg a legjobban. Szerintem rá senki nem gyanakodik.

Ezraval kapcsoaltban már nem tudom mit gondoljak. Az elején gyanakodtam rá. Hiszen akkor kezdődtek az sms-ek mikor megismerte Ariat, de aztán úgy elmélyült a kapcsolatuk, most meg ez a pénzes dolog megint itt van a fejembe az A listán. :D
Hanna lehetséges. Végülis kapcsolatban állt Calebbel, aki szintén sáros lehet, hiszen kapcsoaltban állt Jennaval és Jennának szerintem 100% hogy köze van hozzá. Az  a csaj akkor is hazudik mikor kérdez!! :D

És ha Jenna sáros, akkor Toby is.Lehet csak szinjáték volt köztük ez az egész, hogy Toby ezzel a csajok bizalmába férkőzzön. Először Emilyvel jön össze aztán Spencerrel...érdekes :D
És ha már itt tartunk a szülők egyike is lehet vagy az összes. Hiszen ki gyanakodna rájuk?! : ) Tudom nincs rájkuk indíték. MÉG nincs. Aztán lehet a végén tudjuk meg azt is.

Igazából mindenki lehetne, ha van hozzá képzelő erőnk. Bárki is lesz a felsoroltak közül A, én meg fogok lepődni :')

Idézet
2014.10.28. 01:12
rainbowboy

Dorina...

Két aktuális teóriám van :

1-es teória :


Osztom a véleményedet , szerintem is a gonosz , és ő a Red Coat... Ha picit is bele gondolunk sok árulkodó nyom van , pl a főcímnél ő mondja , hogy psztt...

Továbbá a másik nyom amikor kurvára elkeztdem rá gyanakodni a második évad végén volt... Ugyebár volt az a bál és azt mondták , hogy -A  fekete hattyú jelmezben lesz.... Melissa volt a fekete hattyú jelmezben ...  De viszont van a Black Swan  (magyarul fekete hattyú ) című film aminek a borítóján a hattyú ugyanolyan fekete és bordó csíkos mint aria jelmeze....

A Courtney-s dolgot ne keverd bele mert az csak a könyvben van... egyenlőre , meg elméletileg azt mondták a készítők , hogy a sorozat nem követi 100 %ban a könyvet....

2-es teória:

De tudod mi lenne a kurva nagy fordulat ?? 

Ha kiderülne , hogy  mégsincs igazunk  és Bethany Young  nem halt meg és ő  -A....

Lehet , hogy nem is ő volt Alison sírjában hanem valaki más , könnyen megeshet hiszen egyszer Allisont is félre azonosították....

És még az is lehet , hogy ő ölte meg Monatnem pedig Alison . És hogy miért ölte meg ?? Mert nem szerette volna , hogy áskálódjanak utána és esetleg megtudják , hogy nem halt meg ... És azért belőle csak ki lehet nézni , nemhiába volt elmegyógyintézetben...

És , hogy miért akarja , hogy ne tudják meg , hogy él ?? Mert így nyugodtan kicsinálhatja Alisont....
És miért akarja kicsinálni Alisont ??

Mert Alison tuti , hogy ismerte és mindíg is féltékeny volt rá mert az anyja többett foglalkozott vele mint vele , gondolom Bethany begolyózott Alison szekálásaitól , lássuk be a mi kis Alisonunk mindíg is tudta , hogy kell az ember lelkébe tiporni egy bűbájos mosoly kíséretében... Szóval Bethany begolyózott , bekerült a Radley-be...  És elkezdte zaklatni Alisont , szerintem ő volt az aki meg akarta ölni a Halloweeni bulin is..... Ha emlékeztek  a Halloweeni részben az üres ház előtt ott állt egy Radleys kocsi , szerintem már akkor is a megszökött bethany-t keresték....Az utolsó részben ugyebár kiderült , hogy Mrs Dilaurentisnek  viszonya volt Bethany apjával , szerintem ez még azelőtt volt , hogy Bethany megszületett volna , ugyanis szerintem Bethany anyja Mrs Dilaruentis így Alison és Bethany féltetsvérek....... Sőt szerintem Bethany  ütötte le Alisont  azon az este , és Mrs Dilaurentis azért segített neki mert a lánya ugyebár.....

Na de kitudja... ez mégis csak a Pretty Little Liars.. Itt aztán tényleg minden megtörténhet :D
 

Idézet
2014.10.27. 23:10
Dorina

Kedves Szerkesztő! :)
Ez megdöbbentő volt,de igaz.Szerintem is Aria -A.A nővérem,azt mondta,hogy mindig valaki olyan a gonnosz akire nem számítanak.És miért pont Ő csinálja azt az izét a főcímben..
Tehát az igazi Alison ölte meg úgymond "magát". Ezek szerint Emily Courtney-be volt szerelmes,és Courtney volt olyan gonoszka.Ez nagyon is meglepett.Tehát az igazi Alison kedvesebb volt, mint Courtney.

Szerintem Aria -A.Komolyan Aria semmi olyan nagyon fenyegetőt nem kapott..
Valószínüleg Aria lehhet az "A" csapat főnöke,és az igazi Ali,ezek szerint biztos kedves lehetett...
Sajnálom,de minden gyanúm Arian van.:/

Idézet
2014.10.24. 21:58
rainbowboy

Ugyebár a Halloweeni epizóddal kapcsolatban azt mondták , hogy lesz egy nyom -A kilétét illetően..

Két dolgot véltem felfedezni..

 

Az egyik kérdésben azt kérdezték a lányoktól , hogy kivel mennének egy lakatlan szigetre.. Aria azt felelte , hogy -Avel , Hannah a válasz hallatán összepacsizott vele... Kitudja talán Hannah vagy Aria -A ??

 

Az utolsó kérdésben azt kérdezték , hogy tudják e , hogy ki -A ??

Mindenki azt felelte , hogy nem kivéve Spencert , ő azt mondta , hogy tudja...

Ha Spencer tudja , hogy ki -A akkor két verzió van , vagy maga Spencer -A , vagy Melissa...

Idézet
2014.10.20. 17:17
E. 55

Én az első évadot néztem végig. Nekem elég volt. Tudjátok, néhány dolgot egyszerűen felesleges tovább húzni. A legjobb, ha a végét a fantáziánkra bízzuk. Lehet, "A" valójában segíteni akar, csak a maga stílusában, lehet, hogy más terei vannak a lányokkal, mint ahogy azt hisszük. De részemről lényegtelen és felesleges a sorozat hibáit előtérbe helyezni. Ilyen, és kész. Rajongunk érte. Ezért vagyunk itt. 

Bellával és Springerrel egyetértek. Maga a téma és a mondanivaló magával ragadó. Fanfiction- alapötletnek tökéletes. :)

Idézet
2014.09.28. 10:55
12345678910
Nem olyan régen láttam hogy a PLL hivatalos facebook oldala megosztott egy képet amin a készítők tweetje szerepel: Mondtuk már hogy a halloweeni részben sok titokra fényderül? Hát nem tudom én nemhiszem hogy egy Q&A ban fednék fel hogy ki A de ki tudja....
Idézet
2014.09.16. 17:55
alison

ááááááááááááááá de midegy hagylak békén  bár nem tudod hogy ki lehettek de én se hogy te na mindegy

 

Idézet
2014.09.16. 15:46
Bella

Alison, valószínűleg te nem értetted, mit értettem azzal, hogy rossz kommentet olvastál, de mindegy :D

 

 

egyébként kíváncs vagyok, mit értenek a készítők az alatt, hogy "hamarbb derül ki 'A' kiléte, mint gondolnád." A karácsonyi részben még tuti nem fog kiderülni, vagy ha ki is derülne, úgyis 3 rész után visszavonják, mint ahogy a 4. évadban csinálták... szerintem Ezra jó lett volna 'A'-nek, én az előtt nem gondoltam rá potenciális jelöltként, szóval meg is leptek volna. De sikeresen elrontották az egészet azzal a hülye dumával, hogy "könyvet ír." Áááá. 

Meg ha lesz 7. évad is (és bizony lesz), akkor 99%- hogy nem ebben az évadban derül fény A kilétére. 

Idézet
2014.09.15. 19:19
A

Szerinted ki lehetek ??? Lehetek Alison aki sok titkot örizhet

vagy Mona bár azt tudjuk hogy ö is benne lehett

Ki lehet "A" ???vagy más képen kérdezek ,

kik lehetnek???

De lehet Toby is aki vak tesvéréét álna bosszut

Lucas pedig nagyon gyanus

Jason pedig minden dolgot rejteget

tippelj ki lehet ő ???

 

Idézet
2014.09.15. 19:00
alison

hát ha nem érted nem mondom el hogy képzeltem de nem fogok veszekedni

Idézet
2014.09.14. 19:57
Bella

Alison, valószínűleg rossz kommentet olvashattál, mert nem az életemet írtam ki :)

 

Idézet
2014.09.13. 19:25
PLL fan

Ez eleg erdekes:https://www.facebook.com/525462307565683/photos/a.528057340639513.1073741826.525462307565683/531152640329983/?type=1&theater  ,vagy ismet csak egy "veletlen?"

 

Idézet
2014.09.12. 20:30
alison

amugy meg "Bella " nem kell kiirni a  életedet azt a chatbe kell idebmeg hogy szerinted ki "A" jo

 

Idézet
2014.09.12. 20:23
alison

tudjátok mit szerintem egy csapat az "A" nem egy  ember több de lehet hogy "Mindent látunk" csapat  nem is "A" na jo vagyok nem

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***