FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Spoilerkarantén

Ide nyugodtan jöhetnek a spoilerek! Hírek, videók, képek, animációk..stb..   Itt nyugodtan megoszthatod velünk. Viszont mindenki csak saját felelősségre olvassa el őket! ;) :D 

87 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.08.30. 14:10
Lia

Abszolút egyértelmű a történet.. Az A-Team azt akarta elérni, hogy Ali sírjánál ott legyenek a lányok és Paige, ezért küldték neki az sms-t. És amikor mindenki ottvan, akkor megcsörgetik Maya telefonját, ami Paige-nél van, ezért mindenki azt fogja gondolni, hogy Paige ölte meg Mayát. Ennek pedig az a következméne, hogy Garettet kiengedik a börtönből, ergo Garett is A-Team tag. Na, de akkor Nate elrabolta Paiget, itt következik az, amit Mona is mondott: A terv megváltozott! Szerintem követték Nate-et, és ezért tudták akkor felhívni Emilyt, amikor Nate nem volt a házban.. A végén pedig a telefonhívás a lányoknak, miszerint A tartozik nekik egyel pedig arra utal, hogy A végső terve az volt, hogy Garettet kiengedjék, és ez be is következett. Ennyi :)

Idézet
2012.08.30. 10:17
:(

Nem lehet Toby! :'( :'(

Idézet
2012.08.30. 10:07
kinga

Ha Toby csak védeni akarná a lányokat, akkor inkább úgy tenné, mint Caleb. Talán... Meg számomra az sem logikus, hogy a jegyeket a vonatra miért torzított hangon rendelte? Elvileg (az előzetesből) nyilvánvaló, hogy "civilben" jelen lesz.

Idézet
2012.08.30. 10:04
kinga

Paige említette a rendsőröknek, hogy kapott egy smst hogy szombaton este legyen a temetőnél, és el is indult, de ELŐBB elkapták. Szóval szerintem nincs összefüggés az A-csapat és Nate között.
Szerintem az "egy perced van" hívás Em védelmére volt, bár azt nem igazán tudom, honnan tudhatták, hogy Nate épp elment tüzifáért :D szóval talán mégis valami más állhat a háttérben.

Amúgy bennem még az is felmerült, hogy az A-csapat vette rá (kényszerítette) Nate-et, hogy vigye el a balhét. De ha mondjuk mégis Garrett volt Maya gyilkosa, abban mi a logika...? Mi oka lett volna rá?


2012.08.30 00:55
f_24

„ Most újranéztem a részt - már egészen más szemmel, hisz elsőre kb alig figyeltem magára a történetre, csak próbáltam keresni a jeleket hogy ki lehet A, meg persze izgultam.

Tehát, így odafigyelve most több dolog van amit nem értek. Az tuti, hogy Nate ölte meg Mayát így már egyértelmű - például az egyik ilyen amikor kérdezi Em a videót nézve hogy hogy került ez hozzád? akkor mondja Nate hogy szerintem már tudod a választ.

Amit nem értek az az, hogy van összefüggés Nate (illetva Maya megölése) és A között??

Gondolom Monáék Paigre akarták terelni a gyanút, mondja is a végén Mona hogy Paigenél van Maya mobilja. De egyáltalán. Hogy került hozzájuk? Meg miért akarták rá terelni a gyanút ha nekik semmi közük hozzá? (mivel Nate ölte meg) Garettet akarták kihozni?

És az eredeti terv az lett volna, hogy odacsalják Paige-t is meg a csajokat is a temetőbe, majd amikor Paige ott van akkor megcsörgetik Maya mobilját? (Mona említ egy elmaradt hívást a végén amit sajnál) csak közben Nate elrabolja (?) Mert az a fura hogy az sms-t A küldte Paigenek de utána Nate rabolta el...

A másik amit nem értek azok a telefonhívások, amit A - illetve akkor Toby - intézett Em-nek, először a faházban, hogy "1 perced van - kifelé" ezt mire mondta? másodszor meg a kórházban, hogy "Emily jövök neked eggyel" Ezt azért mondta mert így Garret ártatlan lett? Vagy esetleg hogy Nate meghalt?

bocsi, csak most így gondolkozom és egyre több dolog nem világos, ha ezt Ti értitek, akkor valaki írja le légyszi :DD

Idézet
2012.08.30. 09:59
f_24

itt Tobyról is beszél sokat úgyhogy olvassátok el :)))

Idézet
2012.08.30. 09:56
kinga

Szerintem ez az Aria-s videó csak felesleges paráztatás. Főleg a címe ("3x12 Sneak Peek 1 - A IS REVEALED") alapján gondolom, másrészt miért bántaná az öccsét? hamradrészt ilyen "véres" dolgokat nem szoktak mutatni a sorozatban:))


2012.08.29 13:45
florcs23

„ ARIA  -A-!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related

az szinte biztos, hogy az ő szája!ÉS nem furcsa, hogy csak neki nem tettek régóta keresztbe?

Idézet
2012.08.30. 09:54
f_24

ezt mondta Marlene King egy interjúban úgyh Nate a gyilkos. :

So to clarify, Nate (Sterling Suliemon) was Maya's killer and he's dead.
King: He's definitely dead and yes he is definitely Maya's killer.

http://www.tvguide.com/News/Pretty-Little%C2%AD-Liars-Toby-1052473.aspx

Idézet
2012.08.30. 09:11
Dorxi

Én is megnéztem még egyszer, és mostmár nemvagyok biztos benne, hogy Nate ölte meg. Kísértetiesen ugyanazt történt, ami Ian halálakor, nem? Másrészt, A abban a részben, amikor Spencer és Jason megtalálta a bokaláncot kijelentette, hogy Ali és Maya gyilkosa egy és ugyanaz a személy.

Idézet
2012.08.30. 01:07
Valaki...

.Ugy gondolom hogy az "A'' csapatba azok tartoznak akiket Ali bantott..ertetek,nem? Szal,ugye mint kiderult Toby,akkor ugye Mona..szem Lucas szinten benne van..

Idézet
2012.08.30. 00:55
f_24

Most újranéztem a részt - már egészen más szemmel, hisz elsőre kb alig figyeltem magára a történetre, csak próbáltam keresni a jeleket hogy ki lehet A, meg persze izgultam.

Tehát, így odafigyelve most több dolog van amit nem értek. Az tuti, hogy Nate ölte meg Mayát így már egyértelmű - például az egyik ilyen amikor kérdezi Em a videót nézve hogy hogy került ez hozzád? akkor mondja Nate hogy szerintem már tudod a választ.

Amit nem értek az az, hogy van összefüggés Nate (illetva Maya megölése) és A között??

Gondolom Monáék Paigre akarták terelni a gyanút, mondja is a végén Mona hogy Paigenél van Maya mobilja. De egyáltalán. Hogy került hozzájuk? Meg miért akarták rá terelni a gyanút ha nekik semmi közük hozzá? (mivel Nate ölte meg) Garettet akarták kihozni?

És az eredeti terv az lett volna, hogy odacsalják Paige-t is meg a csajokat is a temetőbe, majd amikor Paige ott van akkor megcsörgetik Maya mobilját? (Mona említ egy elmaradt hívást a végén amit sajnál) csak közben Nate elrabolja (?) Mert az a fura hogy az sms-t A küldte Paigenek de utána Nate rabolta el...

A másik amit nem értek azok a telefonhívások, amit A - illetve akkor Toby - intézett Em-nek, először a faházban, hogy "1 perced van - kifelé" ezt mire mondta? másodszor meg a kórházban, hogy "Emily jövök neked eggyel" Ezt azért mondta mert így Garret ártatlan lett? Vagy esetleg hogy Nate meghalt?

bocsi, csak most így gondolkozom és egyre több dolog nem világos, ha ezt Ti értitek, akkor valaki írja le légyszi :DD

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***