FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Spoilerkarantén

Ide nyugodtan jöhetnek a spoilerek! Hírek, videók, képek, animációk..stb..   Itt nyugodtan megoszthatod velünk. Viszont mindenki csak saját felelősségre olvassa el őket! ;) :D 

87 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.08.29. 18:12
pennylane

Amennyire szerettem az első 2 évadot, annyira bosszant és untat a harmadik. Én is megdöbbentem Toby-n, de a többséggel ellentétben ez egyáltalán nem volt pozitív. Úgy érzem, hogy a feszültségkeltés és a sok cliffhanger a sorozat minőségének rovására megy.

Totál következetlen és abszurd dolgok történnek. Példának okáért ott van Mona, aki az egyik részben még segít a csajoknak, titkos kódokkal elárulja Maya honlapját, a következő részben pedig szövetkezik ellenük. Vicc. Meg mellékszereplők tömegeivel foglalkozunk részeken át, aztán ugyanennyi ideig semmi hír, ez is csak arra jó, hogy kitölte a 44 perces időt hetente.  A csúcs a néger srác felbukkanása volt, már a nevére sem emlékszem, pár rész erejéig tűnt csak fel, de már a megjelenése előtt művelt hihetetlen dolgokat, pl Maya megölése. :D Komolyan, no comment...

Ezt a sorozatot a harmadik évaddal le kellene zárni, különben olyan valószerűtlen dolgokat fognak még kihozni, hogy A az a srác/csaj, akitől Aria izlandi szomszédja vette a kutyáját... :|

Idézet
2012.08.29. 17:31
Bridge

Hát én sokkot kaptam ezen, hogy Toby az áruló! Álmomban se gondoltam volna, bár minden oka megvolt gyűlölni Allison-t, de azt hittem, tényleg szereti Spencer-t meg minden. Olyan ártatlannak tűnt, majd lefordultam a székről, amikor megfordult és megláttam az ő arcát..... Teljesen kikészültem.

 

Idézet
2012.08.29. 16:12
Dorxi

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mióta láttam Tobyt, én mániákusan keresem a jeleket, hogy hol csatlakozhatott.
Gyanús volt, hogy miután összevesztek Spencerrel a nyolcadik részben, onnantól nem is találkoztunk vele.

  • Toby zárta be Emilyt és Hannát a faházba. Ez már a mániákusságom teteje, de ugyanaz a kézírás volt a faház oldalán, mint mikor még az első évadban odaadta a vakírást a lányoknak.
  • Aria őt látta, mikor Garrett anyját kórházba vitték. Csak Toby olyan rohadtmagas.

Egyenlőre ennyit találtam.

Idézet
2012.08.29. 15:15
f_24

amúgy mindenki sajnálja Spencert de az senkinek sem fordul meg a fejében, hogy lehet, hogy együtt vannak benne? :)) bár én továbbra is ellenzem hogy bármelyik lány benne lenne, de azért ez is egy alternatíva

Idézet
2012.08.29. 14:28
f_24

Vanessa egyetértek :) Én pl Ezránál sokkal kevésbé érzem az indítékot mint Tobynál, az sokkal logikátlanabb lenne

Idézet
2012.08.29. 14:17
NoemiKer

Nagyon jó volta a finálé, mindekire gondoltam csak Tobyra nem. Amúgy a Maya üggyel kapcsolatban szerintem Paige volt a gyilkos.Nate egy szóval sem mondta, hogy ő ölte meg, csak azt, hogy elvették tőlle.Jól értelmezem?

Nekem itt már mindenki gyanús. 

Kiváncsian várom a folytatást!

Idézet
2012.08.29. 14:11
Vanessa

Már sok helyen olvastam, hogy "Toby-nak milyen indítéka lenne Ali és a lányok ellen?"... Hát már nem emlékeztek a sorozat elejére??? Hogy minden a Jenna dologgal kezdődött? Annak pedig Toby itta meg a levét. Javítóba küldték, az egész város utálta, szörnynek nevezték, stb... Emlékszem arra a részre, mikor Spence látta, hogy Toby befut egy kis sikátorba, a földre zuhan és elkezd sírni... Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem ez elég indoknak tűnik...

Idézet
2012.08.29. 13:45
florcs23

ARIA  -A-!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related

az szinte biztos, hogy az ő szája!ÉS nem furcsa, hogy csak neki nem tettek régóta keresztbe?

Idézet
2012.08.29. 13:33
Rékka

Viszont Aria még mindig nem szenvedett....nem mintha szeretném, de ne.....én még ott tartok, hogy Ezra lesz "A".....valahogy ez az érzésem......"A" is akkor jelent meg, mikor ő......bár az igaz, hogy előtte is volt, de nem tudom.......valami fog Ariaval még történni az biztos, túl nyugis az élete ehhez a sorozathoz, de náluk kit bánthat, aki miatt szomorú lenne? Jó oké, ott a családja, de ők amúgy sem szerepelnek sokat, tehát kb. csak Ezra maradt, ami nekem valahogy logikus is lenne......gondoljatok bele.....bent van a sorozatban, de kb. senki nem foglalkozik vele.....de én még azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik lány "A". Sőt, akár Aria is, ha már ott tartunk, hogy semmi rossz nem történik vele.

Tobyról meg fú.......a sorrendem Ezra-Caleb-Paige-Toby volt, másra nem is gyanakodtam. A részben Ezra kiesett, mert semmi értelme nem lett volna a dologban. Paigere addig gyanakodtam, míg meg nem láttam a szekrényben....maradt Caleb és Toby......Caleb akkor esett ki, mikor meglőtték.....de Tobyra még akkor is nagyon kevésbé gondoltam.....még mindig inkább Caleb. Ő benne is megbíztak a lányak, de azért na.....nem értem. Tobynak miért kéne Alit vagy Mayát vagy akrkit megölnie? Milyen indítéka van. Most azon kívül, hogy szereti Spencert, avgyis ebben már kételkedem, semmi értelme, de majd csak kiderül. Vannak szerintem még "A" csapat tagok....:P

Idézet
2012.08.29. 13:29
f_24

ja és Nate nekem is gyanús volt, vagy mondjuk úgy, hogy annyira nem meglepő, elvégre egyikük sem ismerte, csak úgy megjelenik, állít valamit és Emily rögtön bízik benne.

Egyébként érdekes megfigyelni azt is, hogy egyértelműen Spencer a legerősebb karakter a 4 lány közül, ő az aki mindig résen van, kikövetkeztet dolgokat, alapból elég óvatos és körültekintő, mégis pont az ő barátja az, aki átveri őket, ez nyilván nem véletlen, és nagyon jó húzás szerintem.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt