FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png http://liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Spoilerkarantén

Ide nyugodtan jöhetnek a spoilerek! Hírek, videók, képek, animációk..stb..   Itt nyugodtan megoszthatod velünk. Viszont mindenki csak saját felelősségre olvassa el őket! ;) :D 

87 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.02.01. 19:29
nutella3

Toby.

Mivel nagyon szeretem őt, így az az elképzelés él bennem, hogy a lányok miatt "A csapattag". Erre azért gondolok mert:

-az egyik korábbi részben veszekedett Spencerrel, mert ugye ő titkolózott előtte, és nem akart semmit mondani neki, Toby azt mondta hogy akkor majd ő kideríti a dolgokat...és lehet így vette kézbe. Viszont akkor megfordult a fejemben hogy csak így beveszik  a csapatba?hogy bízhattak benne "A"-ék? de arra jutottam hogy lehet nem is bíznak benne és ő is kellék a dolgokhoz,mert az előző részben mikor Spencer megtudta hogy ki Toby és elment a lakására, Mona volt ott és elégedetten borozott.  Mint aki direkt azt akart ahogy így legyen. Meg amikor kérdezi Toby Spencertől hogy mióta tudod? Akkor mutatja toby radley intézetes kártyáját..na most nem hiszem h Toby pont Spencerék fiókjába rakta volna el azt..... szóval mindenképpen meg akarták tudatni Spencerrel hogy mi a helyzet és erről Toby nem tudott..

-Valamint ennek a résznek az elején mikor Toby és Mona beszélget Mona mondja hogy készen állunk a holnapra, Toby viszont azt hogy  elsietjük a dolgokat.Mikor Mona mondja hogy :már mondtam,nem én hozom a döntéseket,mert "Ő" a főnök,Toby mondja hogy akkor ő elintézi.-és itt is úgy tűnik hogy akkor inkább ő akarta csinálni a dolgokat mint más.

Nem tudom... :/ számomra kérértelműek a dolgok,persze lehet hogy én magyarázom be mert szeretem Tobyt és lehet hogy ő tényleg "A" tag..csak nehéz elfogadni :(

 

Viszont akkor Jasonnel mi van?? mert a halloweeni részben Aria beleszúrt támadója lábába és másik részben neki fájt a lába..

Idézet
2013.01.25. 22:30
Noémi

Sziasztok, most  néztem végig a sorozatot újra az elejétől, és egyszerűen nem tudok rájönni hogy kik vannak ég az A csapatban. A 3/14 részben mutatják hogy Jason megsérült, ezek szerint ő lenne az akit Aria megszúrt halowenkor? De nem értem miért akarná bántannii Ariát?Vagy csak azt hitte hogy Gerret van a ládában, akit ő (?) is ölt meg?

Ti mit gondoltok?

Idézet
2012.11.01. 19:38
Emma

Sziasztok , talán Byron és Ali között volt szerelmi kapcsolat . Én Ezrát is furcsának tartom volt egyszer egy rész amikor eladta a kocsiját 50,000 dollárért és aki megtalálja Ali holttestét az kap 50,000 dollárt.

Idézet
2012.10.29. 10:14
Nora

Sziasztok!

 

Én őszintén szólva már nem tudom kiről mit gondoljak. Viszont volt még egy fura jelenet a legutóbbi részben, mikor Jenna Paige-dzsel beszélt, hogy hol hagyta Emilyt, és mikor Paige elment, akkor Jenna ránézett az asztalra, amin egy fényképezőgép volt, ami Lucasnál volt a rész elején is meg a végén is, bár ez is lehet, hogy teljesen jelentéktelen, illetve aki még furcsa volt, az Ezra, a végén. Mintha épp ott találta volna ki az indokot, hogy miért van ott, illetve mikor a rész elején mondta Arianak, hogy nem lesz a vonaton, akkor is furcsa volt. Ez a szellemesdi kicsit furcsa volt nekem....

Idézet
2012.09.02. 20:51
pennylane

Meghallgattam én is az interjút, és egyébként nem azt mondják, hogy még egy tag van, hanem, hogy még legalább egy.  :| "at least" 

Idézet
2012.09.02. 19:44
pennylane

Ha 3 tag akkor a harmadik Garret? Valamiért nagyon ki akarták hozni a börtönből. És gondolom a boncolási jegyzőkönyv 5. oldalát sem unalomból lopta el. 

Idézet
2012.09.02. 13:34
Lara

Pár spoiler!

 

-Maggie vissza fog még térni a következő epizódokban és bonyoldalmat fog okozni az Ezria párosnak.
-Jenna is vissza fog térni a városba.
-Toby nem kettős ügynök az "A" csapatban.
-Hamarosan Ezra is megtudja, hogy Aria tudott Meggieről.
-Ki fog derülni, hogy ki lőtte meg Calebet.
-A halloweeni rész és a mostani rész között annyi idő fog eltelni, hogy a sérültek gyógyultan térnek vissza.
- Összesen 3 "A" csapattag van, szóval......még bárki lehet tag, a a maradék szereplők közül.

Idézet
2012.08.31. 16:38
Pretty Fan

Sziasztok tudom már volt róla szó vagyis az első vagy a második oldalon volt egy kép amin ugye az utsó részből vágták és aria baba miért volt "A"-nek öltöztetve??? Nem értem. Főleg mert a legkedvencebb szereplőm TEAM ARIA vagyok szóval nem tudja valaki hogy most az jelent-e valamit?

Idézet
2012.08.30. 15:04
d.
Ez a részlet egy másik filmből van. Fear Island. Semmi köze a PLL-hez.  :)
http://www.youtube.com/watch?v=qu51kiiDDDE&feature=related
 
 
florcs23

„ ARIA  -A-!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related

az szinte biztos, hogy az ő szája!ÉS nem furcsa, hogy csak neki nem tettek régóta keresztbe?

 

Idézet
2012.08.30. 14:57
f_24

köszi Lia, én is nagyjából így értelmeztem, de akkor ezek szerint, ahogy Te is írtad, tényleg Garett is A-team tag, vagy legalábbis valami érdekük volt Monáéknak abban, hogy őt kiengedjék...

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***