FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png //liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Könyvek
A KÖNYVEKRŐL

A Pretty Little Liars egy fiatal felnőtt korosztály számára írt könyvsorozat, amit az amerikai Sara Shepard írt meg. A sorozat négy lány életét követi nyomon - Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, és Emily Fields – akiknek a csoportja szétesik miután vezetőjük, Alison DiLaurentis hetedik osztály végén eltűnt. Később, mikor a lányok elsőévesek voltak a gimnáziumban, Alison holtteste előkerült, és elkezdtek különféle üzeneteket kapni egy bizonyos A-től,aki azzal fenyegetőzött, hogy elárulja a titkaikat, és bosszút áll rajtuk.
A könyvek gyakran felkerültek a New York Times Bestseller listájára.

SZEREPLŐK

Spencer Hastings » MEGNÉZEM

Hanna Marin » MEGNÉZEM

Aria Montgomery » MEGNÉZEM

Emily Fields » MEGNÉZEM

Alison DiLaurentis » MEGNÉZEM

Courtney DiLaurentis » MEGNÉZEM

1.FELVONÁS
PRETTY LITTLE LIARS

Mindenki titkol valamit – legfőképp a négy középiskolás: Spencer, Aria, Emily és Hanna. Spencer a nővére barátját kívánja, Aria az angol tanáráról fantáziál, Emily beleszeret az új lányba, Hanna pedig csúnya trükköket használ, hogy gyönyörű maradjon. De még ennél is nagyobb titkot őriznek mióta a barátnőjük Alison eltűnt. És, hogy ezt honnan tudom? Mert én mindent tudok arról, hogy milyen rossz lányok is voltak és, hogy most milyen csintalanok. És tudod mit? El is mondom.
» MEGNÉZEM

 

 

 

FLAWLESS

A négy Csinos Kis Hazug nagyon rossz kislány volt. Spencer lenyúlta a nővére pasiját. Ariának összetört a szíve az angol tanára miatt. Emily jobban szereti az új barátnőjét, Mayát, mint egy barátot. Hanna megszállottsága, hogy hibátlanul nézzen ki, beteggé teszi őt. De a legszörnyűbb titkuk annyira botrányos, hogy tönkre tenné őket örökre. És miért nem mondom el? Megérdemlik, hogy mindent elveszítsenek. Minden össze gyűrött feljegyzés, gonosz üzenet, és bosszúszomjas SMS, amit küldök egyre lejjebb süllyeszti a Csinos Kis Hazugokat. Higgy nekem, annyi piszkos dolgot tudok, hogy élve eltemetem őket.
» MEGNÉZEM

 

 

 

PERFECT

Rosewoodban, Pennsylvaniában négy gyönyörű lány közel sem olyan szép, mint ahogy kinéz. Aria nem tud ellenállni a tiltott exének. Hanna a határán van, hogy elveszítse a legjobb barátnőjét. Emily kiakad egy egyszerű csóktól. Spencer pedig nem tudja távol tartani magát attól, ami a nővéréé. Szerencsés én. Jobban ismerem ezeket a Csinos Kis Hazugokat, mint ők magukat. De olyan nehéz a sok titkokat magamban tartani. Jobb, ha azt csinálják, amit mondok.. vagy más!
» MEGNÉZEM

 

 

 

 

UNBELIEVABLE

A négy Csinos Kis Hazug bájos élete rémálommá változott. Emilynek Iowába kellett költözni a konzervatív unokatestvéréhez. Aria barátja rács mögött van – miatta. Spencer fél, hogy köze volt Ali meggyilkolásához. De Hanna sorsa még ennél is rosszabb: az életéért küzd a kórházban, ugyanis túl sokat tudott. Ha ezek a lányok nem kezdenek el hallgatni rám, Hanna lesz az, aki még szerencsésnek mondhatja magát.
» MEGNÉZEM

 

 

 

 

2.FELVONÁS
WICKED

Az idilli Rosewoodban, Pennsylvaniában, négy nagyon csinos lány nem tud segíteni, csak rossz lenni. Hanna bármit megtenne, hogy ő legyen Rosewood méhkirálynője. Spencer előássa a családi titkokat. Emily nem tud nem az új barátjára gondolni. Aria pedig kicsit erősebben hagyja jóvá az anyja ízlését a férfiak terén. Most, hogy Ali gyilkosa végre rács mögött van, a lányok azt hiszik biztonságban vannak. De, akik elfelejtik a múltat arra vannak kárhozatva, hogy újra átéljék azt. És most már itt lenne az ideje, hogy tudják én mindent látok.
» MEGNÉZEM

 

 

 

 

KILLER

Rosewood tökéletesnek tűnik, de a képek gyakran hazudnak – csak úgy, mint Rosewood négy legcsinosabb lánya. Hanna, Aria, Spencer és Emily azóta hazudoznak, amióta a gyönyörű Alison DiLaurentis barátnői lettek. Ali borzalmas dolgokra vette rá őket – dolgokra, amiket évekig titokban kellett tartaniuk. És bár Alit megölték, a rossz lány oldaluk nem halt meg vele. Hanna a sérült Rosewoodi fiatalokon segít, kezdve egy vonzó másodévessel. Aria, a barátja múltjában turkál. Spencer lop a családjától. Emily pedig tartózkodik az absztinenciától. A lányoknak jobban kéne vigyázniuk. Azt hiszik biztonságban vannak, amióta Ali gyilkosa előkerült és 'A' is végre lelepleződött. De most egy új 'A' van Rosewoodban..
» MEGNÉZEM

 

 

HEARTLESS

A festői Rosewoodban a szomszédok imádnak pletykálni. De nem rég, a barátságos mosolyt felváltotta a vádaskodó suttogás – még pedig azért, mert Hanna, Emily, Aria és Spencer nem tudta tartani a száját. Először azt állították, hogy találtak egy holttestet az erdőben, ami aztán nyom nélkül eltűnt. Aztán pedig miután az erdő felgyulladt, azt mondták látták azt, akiről azt hitték meghalt. És még ez után is a Csinos Kis Hazugok a tűzzel játszanak. Aria próbál kapcsolatba lépni a halottal. Emily szakít a barátjával és elhagyja a várost, megint. Spencer úgy gondolja valaki a családjából követte el a gyilkosságot. A barátok ragaszkodnak ahhoz, hogy az igazat mondják, de mindenki úgy gondolja csak figyelemre vágynak, és farkast kiáltottak. Vajon, amikor a gyilkos eljön értük fog hinni nekik valaki, vagy ők is rejtélyesen eltűnnek?
 » MEGNÉZEM

 

 

WANTED

A fenséges Rosewoodban minden lány csuklóján Tiffany karkötő lóg, de ettől függetlenül nem minden arany, ami fénylik, és a város rejtett titkai sötétebbek, mint azt bárki is képzelné – Mint például az-az este, amikor Alison DiLaurentis eltűnt. Még a középiskolában Ali felemelte maga mellé Spencert, Emilyt, Ariát és Hannát, így ők gyönyörű, népszerű lányok lettek, olyanok, akiket irigyeltek mások. Ali volt a legjobb barátnőjük. Szörnyű dolgokat csináltak együtt és Ali a legrosszabb titkaikkal gúnyolta őket. Most három évvel később, végre választ kapnak az Alivel kapcsolatos kérdéseikre és lezárhatják életüknek ezt a szörnyű fejezetét. Vagyis csak azt gondolják. Nem minden történetnek van boldog befejezése, főleg mivel a négy Csinos Kis Hazug annyi gonosz dolgot tett.
» MEGNÉZEM

 

 

3.FELVONÁS
TWISTED

Egy év telt el azóta, hogy 'A' kínzó üzenetei abba maradtak és Alison DiLaurentis eltűnésének rejtélye megoldódott. Spencer, Aria, Hanna és Emily most végzősek, idősebbek, de mégsem bölcsebbek. A Hazugoknak több titkuk van, mint idáig valaha – a titkok tönkretehetik azt a tökéletes életet, amit nehezen építettek újra maguknak. Aria féltékeny a barátja új cserediákjára. Spencer kezd túl barátságos lenni a leendő mostohatestvérével. Hanna egyik botrányos fényképe tönkreteszi az apja szenátusi kampányát. És Emily bármit megtesz, hogy úszó ösztöndíjat kapjon. És ami a legrosszabb: az utolsó tavaszi szünet alatt Jamaicában valami megbocsáthatatlant tettek. Kétségbeesetten próbálják elfelejteni azt az estét, de előbb vagy utóbb, minden titok kiderül.
» MEGNÉZEM

 

 

RUTHLESS

Rosewoodot évek óta a botrány rázza fel. A végzős Spencer, Emily, Hanna és Aria mindig is a dráma középpontjában álltak. Barátokat vesztettek el, egy könyörtelen zaklató, 'A' célpontjában voltak, és a haláltól is megmenekültek. És még mindig nincs vége. Aria szerelme Ezra Fitz iránt feltárja a lány vad oldalát. Hanna megcsókolja az ellenséget. És valaki Spencer múltjából – akit azt hittem soha többé nem fog látni – visszatért, hogy rávadásszon. De egyik sem hasonlítható ahhoz, ami az előző tavaszi szünetben történt. Ez a legsötétebb titkuk, és találjátok ki, hogy ki jött rá? 'A' eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon rajtuk, és ami a legrémisztőbb dolog még A-nél is, hogy talán megérdemlik azt, ami jönni fog.
» MEGNÉZEM

 

 

STUNNING

Rosewoodban, Pennsylvániában, négy elképesztően gyönyörű lány üldözve van a ronda múltjuk által. Spencer, Aria, Hanna, és Emily mást sem akarnak, mint elfelejteni Alison DiLaurentist,a korábbi legjobb barátjukat, aki tönkre akarta tenni életüket. De valaki nem engedi hogy az emléke meghaljon. 'A' még mindig kint ólálkodik az árnyékokban, és felássa a hazugok legújabb titkait.
Emily újra kapcsolatba lép egy régi dologgal, egy baba lépéssel egy időben. De fejest ugrott vajon az igaz szerelemnek, vagy ez egy újabb csomag szívtörés lesz? Spencer tanul a magasságairól és a mélypontjairól a kampuszi életnek mialatt egy körbevezetésen van a Princetonon. Aria meglátja egy új oldalát Noel apjának – és ez éket üthet közte és Noel között. És, ami jobb, vagy rosszabb, Hanna elkezd kapcsolatba lépni a benne levő A-vel. Titoktól titokig, hazugságtól hazugságig, a lányok beleakadtak 'A' veszélyes hálójába. 'A' mindenről tud, a legkisebb áthágásuktól kezdve a szörnyű balesetről, ami Jamaicába történt. Nem sokára 'A'-nek meglesz az elegendő muníciója, hogy elsüsse a ravaszt és végett vessen a hazugoknak, egyszer és mindenkorra .                                           » MEGNÉZEM                   

      

BURNED

Tavaszi szünet van, és a hazugaink Rosewoodban kereskednek egy hajókázós vakációhoz. Nem akarnak semmi mást, csak vitorlázni a trópusi napnyugtában és hátrahagyni a problémáikat egy boldogságos hétig. De ahova Emily, Aria, Spencer és Hanna megy, oda 'A' is megy.  A búvárkodástól kezdve a felső fedélzeten való cserzésig A ott van, átáztatva az összes új titkukat.
Emily smacizik egy potyautassal. Aria kincskereső párja kissé túlságosan érdeklődik a zsákmány iránt. Spencer túlzottan próbálkozik, hogy találjon magának egy új pasit. És egy robbanás – vagy inkább egy ütközés Hanna múltjából mindenkinek éles vizet jelenthet. A hazugok jobban tennék ha felvennék a mentőöveiket. Egy tökéletes vihar van útba hozzájuk, és ha nem lesznek óvatosak, 'A' eltemeti őket a víz mélyére…                      

» MEGNÉZEM

 

4.FELVONÁS
CRUSHED

Tavasz van Rosewood-ban, de míg mindenki a tökéletes szalagavatós ruha után kutat, Hanna, Spencer, Emily, és Aria másfajta vadászaton van:  'A' után kutatnak…Hanna arrébb teszi a szalagavatókirálynős kampányát hogy jelentkezzen egy klinikára ahol 'A' egyik áldozatát ápolják. Emily beleás Ali múltjába, egy elmegyógyintézetben néhány őrült következménnyel. Spencer felbérel egy kezdő magánnyomozót, hogy kövesse azt, aki üldözi őt. De talán mikor a találkozójuk kezd kissé túl privát lenni, elfelejtik 'A'-n tartani a szemüket. És Aria aggódik, hogy 'A' közelebb van, mint gondolta. Mikor a sötét titka Izlandról napvilágot lát,  felfedezi, hogy talán, de csak talán az az egy ember, aki elől próbálta elrejteni a titkait, az talán végig tudta azokat. A hazugok végre felveszik a harcot 'A' ellen. De bármit is csinálnak, 'A' mindig egy lépéssel előrébb van, készen arra hogy összetörje a lányokat teljesen. Talán kitalálják hogy 'A' talán, de csak talán közelebb van, mint ahogy gondolták!

» MEGNÉZEM Még nem jelent meg!!

 

DEADLY

Még nincs hozzá hivatalos leírás.

» MEGNÉZEM Még nem jelent meg!!

 

 

 

 

 

 

EGYÉB KÖTETEK
ALI'S PRETTY LITTLE LIES

Mielőtt volt 'A', volt Alison Dilaurentis. A fiúk randizni akartak vele, a lányok az ő helyében szerettek volna lenni, és valaki akarta a halálát. Hetedik végén, Alison DiLaurentis és barátai voltak Rosewood gyöngyei. Ali elrontotta a klikkjét egy vasököllel, és sikerült elég mocskos titkot megtudnia Hannáról, Emilyről, Ariáról, és Spencerről, hogy irányíthassa őket. De Ali titkolt egy sötét titkot, egy saját titkot, valami nagyot, ami lerombolhatta volna mindazt, amit felépített. Kétségbeesetten próbálta megtartani tökéletes életét, amiért olyan sokat dolgozott, de Rosewood-ban a halálos titkoknak halálos következményeik vannak. Készülj fel, ez a speciális Szép Kis Hazugok történet a legszebb kis hazug által lesz elmondva: Maga Ali meséli el. Első alkalommal meglátjuk hogy kezdődött a rejtély, és hogy ért véget Alison DiLaurentis élete.
» MEGNÉZEM

 

 

PRETTY LITTLE SECRETS

Visszatekerjük az időt, mikor elsőévesek voltak Rosewoodban, Pennsylvániában, egy téli szünetig, amiről senki nem hallott még… Kövér hóoelyhek estek az ápolt pázsitra, feltűzött zoknik lógnak a márvány tűzhelyről, és mindenki békében van, különösképpen  Hanna, Emily, Aria és Spencer. Most már Ali gyilkosa börtönben van és 'A' halott, végre relaxálni tudnak. De alig csinálhatták, és máris megtudják, hogy egy új 'A' van a városban… Első szabály, hogyan legyél kifinomult üldöző: ismerd meg a zsákmányodat. Szóval figyelem ezeket a hazugokat éjjel nappal, rajta tartom a szemem a zűrökön amikbe belekerültek, a zűrzavaron, amit csináltak, és a titkokon amiket őriznek. Hanna reménytelen a személyes megbeszélésén a személyi edzőjével. Emily első számú a Mikulás rossz listáján. Aria régi lángja Izlandról bele akarja őt dobni a forró vízbe. És Spencer igénybe vesz néhány visszakézből ismert taktikát, hogy megszerezze amit akar.  Hogy mik történek, mikor a szünet szünetet tart, igaz?  De tudod mit? Én láttam. És el is mondom.
» MEGNÉZEM

 

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt