FELHÍVÁS

Szereted a Pretty Little Liars-t és szeretnél vele többet foglalkozni? Akkor legyél a liars-online.gp társszerkesztője! Nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a liarsonline@gmail.com-ra, és a többit majd akkor megbeszéljük. ;)
Feltételek:
- Tudnod kell angolul
- Értened kell a g-portálhoz
- Valamint a photoshophoz
- Heti min. 2 frissre legyen időd
- És a legfontosabb: szeresd a PLL-t. :)

 
Következő rész

7x03 - THE TALENTED MR.ROLLINS
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. július 5. 8/7c Freeform (USA)

A Hazugok még mindig nem tették túl magukat Hanna elrablásán, de kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Próbálják kimenteni Alisont a pszichiátriáról, hogy megvédjék Über A-től, azonban miközben ezen dolgoznak, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat.

 
Előző rész

7x02- BEDLAM
{ Előzetes  |  Hivatalos epizódképek }
2016. június 28. 8/7c Freeform (USA)

A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt vannak, ám Alison állapota romlik és a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliot színdékait. Liam, Aria és Ezra között nagy a feszültség a közös munka folyamán. Spencer és Caleb kapcsolata nem igazán felhőtlen, viszont beszélni sem szeretnének a kínos történésekről.
Emily kap egy telefonhívást, aminek hatására megpróbálja megtalálni a módját, hogy meglátogathassa Alisont.

 
CHAT

Szabályok:
– Ne hirdess, úgyis törölve lesz.
– A felirat állásáról a ITT tájékozódhatsz!
– Érdekes spoilered van, esteleg leírnád a véleményed az új részről? Kérlek IDE ÍRD, hogy csak az lássa, aki már látta az epizódot.
– Cserét  a cseréknél található menübe kérj, különben nem biztos, hogy meglátjuk!

 

 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
Ki lehet 'A'?

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409348167_83.png

A sorozatnak elég fontos kérdése, hogy vajon ki is lehet ’A’. Vagy talán az a jobb kérdés, hogy kik vannak benne az ’A’ csapatban. Hisz lehetetlen, hogy ez az egész egy ember műve legyen. Az már biztos, hogy *Mona* benne van/volt a csapatban.  De vajon kik lehetnek a többiek? Ti mit gondoltok? Nézzétek meg a rajongók szerinti  gyanúsítottakat és írjátok meg a véleményeteket!

MEGÍROM A VÉLEMÉNYEMET!

 
Ti & Mi

Gondoltál már arra hogy kikerüljön a legújabb PLL fanvideód az oldalra? Esetleg csináltál egy fergeteges animációt és meg szeretnéd osztani velünk? 

Nincs más dolgod, mint írni nekünk a liarsonline@gmail.com e-mail címre, és elküldeni a munkádat, valamint csatolni a Nevedet és ha van, akkor az Oldalad Címét!

Figyelem!

Videók esetében, ha annyira különleges és szép, akár a Hónap Videójához is kikerülhet, valamint megpróbálhatjuk eljuttatni valamelyik PLL színészhez (értsd: Twitteren,vagy Facebookon)! ;) Ehhez azt kell tenned hogy odaírod a videó elejére vagy végére, hogy: "liars-online.gportal.hu" !

Várjuk a szebbnél szebb munkáitokat! :)

 
PLL family

//liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654674_65.png //liars-online.gportal.hu/portal/liars-online/image/gallery/1409654673_01.png
 

Csak Pretty Little Liars-el és színészeivel foglalkozó oldalak!

 
ELITE

  
  
   
   
  
   

Képre vár: Arwen, trish, Klauu
2 szabad hely. Jelentkezz!

 
OLDALINFORMÁCIÓ

Főszerkesztő: szimiis
Társszerkesztők: wywwyenn, candy, Dorii, brigi, Dorxi, orsiih
Szüneten lévő szerkesztők: Blair, lucca, Niki, 
Téma: Pretty Little Liars
Design: 8.0 by candy
Tárhely: G-Portál, Sosugary
Nyitás: 2012. 05. 22
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1366x768)
E-mail: liarsonline@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Az oldal nem hivatalos oldal. Nem áll kapcsolatban sem a sorozat szereplőivel, sem pedig a készítőivel, csupán egy rajongói honlap. Az oldalon található szövegek saját írások és fordítások, ezért másolni tilos. Valamint a honlapon található letöltések csak bemutatásra szolgálnak, így 24 órán belül törölnöd kell őket.

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-05-12
 

Jelentkezz társoldalnak!
[107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

2014.07.22. 22:25 Idézet
Nikrécia

Sziasztok! :) 
Nagyon szeretem az oldalatokat, mindig felnézek ide, hiszen hála Nektek, rátaláltam erre a sorozatra és azóta is nagyon imádom. Egyszer egy korábbi oldalammal már volt cserénk (pont nemrég múlt két éve, hogy először kértem tőleteket cserét ;)) és nagyon örülnék, ha ez megismétlődhetne. Tehát... benne lennétek egy elite cserében? 
Előre is köszönöm válaszotokat. További kellemes szerkesztést. :) 

Nikrécia - dcriss.gp


2014.07.13. 20:38 Idézet
Amy Black

Hoppá, elfelejtettem a lényeget :$ the-walkingdead.gp


2014.07.13. 20:37 Idézet
Amy Black

Sziasztok!

Nagyon szép a lap, és a sorozatot is nemrég elkezdtem nézni, idáig nagyon bejön! :D Ha akad egy szabad helyetek, akkor benne lennétek egy elit cserében? :)

Előre is köszi a választ! Amy


2014.07.04. 23:02 Idézet

Sziasztok! Nagyon szeretem az oldalt, és a sorozatot is! :) Szeretném megkérdezni, hogy benne lennétek-e egy elit cserében? A választ előre is köszönöm!

Oldalunk: http://vampirediariesweb.net/


2014.06.23. 10:29 Idézet
Shaly

Sziasztok!
Nagyon szép a lap és szeretem a PLL-t, de nem tudok eligazodni rajta, hogy van e még szabad helyetek vagy sem :D Szóval ha van, akkor szeretnélek meghívni titeket egy elit cserére.
Oldalam: //onceuponseries.gportal.hu/

Várom a választ :) Shaly


2014.06.20. 13:53 Idézet

Sziasztok! Látom, van üres helyetek a cseréknél. Nem tudom, van-e esélyem, de azért mégis csak megkérdem, megtisztelnétek-e egy cserével?:)

demi-lovato.gportal.hu


2014.06.13. 10:32 Idézet
edem.

sziasztok!megnyitottam a gportal egyetlen működő,hardwellel foglalkozó oldalát!azt szeretném kérdezni hogy egy elite cserében benne lennétek-e?ha igen,oldalamon várom a visszajelzést!:) szép napot:)
 HARDWELL.GPORTAL.HU


2014.05.18. 22:23 Idézet
Noémi

És a lényeg :$$

Oldalam: sashapieterse.gportal.hu


2014.05.18. 22:22 Idézet
Noémi

Most vettem észre, hogy itt kell jelentezni! :$ Szóval szeretném megkérdezni, hogy benne lennétek Sasha Pieterse-szel foglalkozó oldalammal egy cserében? :) Várom válaszotokat! :)


2014.04.23. 20:18 Idézet
Eszti

Szia! Nagyon igényes és szép az oldalad! Imádom a PLL-t meg a színészeket is. Benne lennél egy cserében? 

Oldalam: www.storyofanewworld.gportal.hu

 


2014.04.22. 19:09 Idézet
Zaphire

Sziasztok!

Imádom a PLL sorozatot, így nagyon örülnék, ha benne lennétek egy cserében! :)

Zaphire, reign-the-series.gportal.hu


2014.03.18. 18:40 Idézet
Rekka

Sziasztok! Gyönyörű az oldal, és már tavaly nyár óta ide járok, hogy nézhessem a pll-t :) úgyhogy bátorkodom megkérdezni, esetleg benne lennétek-e egy cserében :D

miss-dobrev.org


2014.03.09. 00:59 Idézet
Tori

Sziasztok!

Nagyon szép, rendezett a lapotok! Benne lennétek esetleg egy elit cserében! :) Nagyon várjuk a választ! :) További szép napot!

gameofthrones.gportal.hu


2014.02.22. 19:06 Idézet

A linket elfelejtettem elnézést:)

//amazing-lucy.gportal.hu/


2014.02.22 19:05
Fanny

„ Sziasztok!
Nemrég nyitottuk új,Lucy Hales rajongói oldalunkat.Még nincs teljesen kész,de nagyon hálásak lennénk ha benne lennétek egy cserében:)


2014.02.22. 19:05 Idézet

Sziasztok!
Nemrég nyitottuk új,Lucy Hales rajongói oldalunkat.Még nincs teljesen kész,de nagyon hálásak lennénk ha benne lennétek egy cserében:)


2013.09.25. 12:38 Idézet

Sziasztok! 

Egy PLL fanart oldalt üemeltettek, utólagos engedelmetekkel, tőletek másoltam át a soroat leírását, de a forrást egy linkkel együtt ki is tettem. Szeretném, ha társ oldalként együtt tudnánk működni. Szeretem a munkátok! Gratulálok hozzá! :) 


2013.07.27. 14:49 Idézet
ali*

Moderált hozzászólás


2013.06.13. 17:04 Idézet
maya

Sziasztok!
Szeretnénk egy elite cserét kérni tőletek! Kérlek hozzánk is válaszoljatok! Köszönjük! :)
horrormovies.gportal.hu


2012.08.21. 09:40 Idézet
Shauna

Sziasztok! Egy elite cserben benne lennétek?
//leighton-fansite.gportal.hu


2012.08.20. 18:42 Idézet
kriszti

sziasztok! :) benne lennétek egy elite cserében? :) //ginnifergoodwin.gportal.hu/


[107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******